Programkereső

Csípő regeneráló jóga foglalkozás

Újra, még több preventív rávezető gyakorlattal, fél-ászanával és pontos instrukciókkal, a jól mozgó csípőért! A helyesen mozgó, jól működő csípő így kiemelten fontos az idősebb korosztálynak, a menopauza idején, mikor nő a csontritkulás kockázata.

Újra, még több preventív rávezető gyakorlattal, fél-ászanával és pontos instrukciókkal, a jól mozgó csípőért!

A medence és a csípő nem megfelelő helyzete sok esetben okozhat háti, nyaki problémákat, kihat az egész gerincre, a térdekre és a bokákra is. A rossz tartás az egész test statikáját rontja és egyensúly vesztésre hajlamosít! A helyesen mozgó, jól működő csípő így kiemelten fontos az idősebb korosztálynak, a menopauza idején, mikor nő a csontritkulás kockázata.
A csípő kopás mellett sok egyéb probléma is okozhat csípő tájéki fájdalmat:
-csontritkulás
-piriformis szindróma
-feszes csípőhorpasz izom
A csípőnyitó foglalkozáson kifejezetten a "combcsont mozgására a csípőben"-re fókuszálva végzünk kiegészítő, rávezető gyakorlatokat, ászánákat. 

Ha "csak" egyszerűen fáj a derekad, csípőd, keresztcsontod és az orvos, röntgen, ct, mr nem mutatott semmi elváltozást...de a derekad mégis fáj, lehet hogy a csípőhorpasznál kell keresni a megoldást...

Ha nehezen megy a biciklizés, vagy fáj a csípőd oldalfekvésben, alvás közben, ha ülés közben zsibbad a lábad, érdemes a csípő helyes mozgását megtanulni, újra bejáratni a csípőt.

A preventív hatások mellett ez a foglalkozás felkészíti az izmokat és ízületeket a haladóbb ászanákra. így a jól felépített, rendszeres gyakorlással a haladó ászanák is elérhetőek mindenki számára.

Ár: 4200,-

Ha jönnél, kérlek jelentkezz be!
Jelentkezés: 
Nagy Gábor 06/20/9175-865, nagygaborimre@gmail.com

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Zámoly u. 59.