Programkereső

Magna Cum Laude koncert

Ingyenes
A Magna Cum Laude az egyik legnépszerűbb magyar pop-rock zenekar, fiatalos, lendületes közönség-kedvenc buli-banda, de komoly, elgondolkodtató dalok előadója is.

Minden állomás, Átkozott nők, Színezd újra, Túl későn, Visszhang, Pálinka dal, Vidéki sanzon – csak néhány a zenekar számos sikerdala közül, amelyeket a Zichy színpadon is hallhat majd a fehérvári közönség.

A zenekart egy híján húsz éve, 1999-ben öt gyulai zeneszerető barát alakította meg. Még abban ez évben megnyerték a mezőtúri Wanted zenei tehetségkutató versenyt. A fesztivál után kerek három nap alatt készült el az első, négy számot tartalmazó demó felvétel, amit sikerült eljuttatniuk a nagyobb kiadókhoz. Első albumuk 2003-ban jelent meg, Hangolj át címmel. Az album két számából készült kislemezt és videóklipet játszották a rádió- és zenecsatornák, így a csapat egyre több meghívást kapott. 2006 márciusában jelent meg második albumuk, amely az Év Poplemeze és az Év Szövegírója kategóriában is Fonogram-díjat kapott. 2009 júniusában nagyszabású koncerttel ünnepelték a zenekar 10. születésnapját a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán. 

A zenekar eddig összesen hét nagylemezt jelentetett meg, az utolsó 2014-ben készült, ebben az évben a Budapest Arénában koncerteztek a 15. születésnapjukon, több ezer emberrel együtt. 
A zenekar tagjai: Mező Misi (ének, gitár), Kara Misa (gitár, zeneszerző), Szabó Tibi (basszusgitár, szövegek), Lesták Marci (billentyű), Török Máté (dob).

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár