Programkereső

Női Fortélyok Kamrája - Öltözködési Praktikák

Stílus tanácsadás a Női Fortélyok Kamrájában Decsi-Fodor Mariann stílustanácsadó és Vidó Judit életvezetési coach segítségével. Szeretnél jártas lenni az öltözködési praktikákban? Akkor gyere el és lesd el a titkokat!

Emlékszel az „Ördög Pradát visel” című filmre, ha nem láttad, akkor feltétlenül pótold be. A főhősnő a filmben egy egyszerű lány, aki becsöppen az elit divat világába. Kezdetben ellenáll, hogy az ő élete is az öltözködés körül forogjon, de amikor rájön, hogy a ruháknak milyen hatalma van, egyszeriben már nem csak egy csaj a szomszédból, hanem átalakul egy sikeres nővé.

A Női Fortélyok Kamrájába Decsi-Fodor Mariann stílustanácsadó hozza el nekünk azokat az öltözködési praktikákat, melyek segítségével képesek leszünk ruhatárunkat hatékonyabban kiaknázni, az új ruhadarabjainkat tudatosabban kiválasztani, a megjelenésünket harmonikusabbá és lenyűgözővé tenni.

Természetesen az öltözködés témáját most is coachingosan kivesézzük, majd tartunk egy kis kötetlen sütizős traccsolást is, és a végén egy vezetett imaginációval elmélyítjük az új ismereteinket.

A rendezvény 16 órától 20 óráig tart :-)

Belépőjegy: 1500 Ft

„Garantáltan időt és pénzt tudsz nyerni az öltözködéssel, avagy miért kiváló ötlet a szín- és stílustanácsadás!” Decsi-Fodor Mariann

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Bakony 2.

Programajánló