Programkereső

The Royal Freak Out lemezturné // vendég: Alone in the Moon

Ingyenes
Első nagylemezével turnézik a budapesti The Royal Freak Out. Az albumcímről ihletett turné november 9-i állomása a Nyolcas Műhely lesz, vendégük pedig az Alone in the Moon.

 Kemény progrock, stoner és grunge riffekre lehet számítani.

Első nagylemezével turnézik a budapesti The Royal Freak Out. Az albumcímről ihletett A Tour Beyond the Fading Line november 9-i állomása fehérvári Nyolcas Műhely lesz.

A The Royal Freak Out pályája lényegében 2015 márciusától, a Full Circle c. EP-jük megjelenésétől datálható, habár a zenekar magja 2012-ben Londonban kelt ki Farkas Balázs (ének, gitár) és Sipos Ábris (basszus) zenei konyhájában. Ahogy ez sok zenekarnál így van, az ő útjuk sem volt eddig zökkenőmentes, a 2012-es londoni Failure is an Option EP-től hosszú út és némi szünet vezetett az október 8-án megjelent első, A Step Beyond the Fading Line c. nagylemezig, amiről a Miss Misery c. dalhoz szexi klip is készült . A nagylemez anyaga három év termése, érett, komplex dalok, amiket Sohajda Péterrel rögzítettek az egerszalóki Standing Waves stúdióban.

Lemez

A koncerten vendégük a Alone in the Moon. A háromtagú budapesti banda a grunge, stoner és punk mélységeiből merít és gyúrt össze két nagy és egy kicsi remek lemezt, gondolkodós szövegekkel és húzós riffekkel. Nem érdemes kihagyni!

Kapu: 20:00
A belépés ingyenes.

Támogatók: NOW Books & Music és NOWmagazin.hu

Facebook oldal

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Horváth István utca GP kút mögött