Programkereső

Női Fortélyok Kamrája - Önbizalom és Siker

„Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.” Minden siker alapja az önbizalom és minél inkább hiszel magadban, annál biztosabban leszel sikeres.

​Gyere el a Női Fortélyok Kamrájába és töltsd fel önbizalom perselyed!

A női lét legnagyobb ajándéka és egyben legnagyobb kihívása is, hogy számtalan szerepben lehetünk sikeresek. Lehetünk jó anyák, sikeres üzletasszonyok, bombázó nők, kiváló háziasszonyok vagy akár egy segítő társ egy férfi mögött, de bármelyik területen szeretnénk is tündökölni önbizalom nélkül biztosan nem tehetjük meg. Ha pedig a kihívásoktól hajtva több szerepben is babérokra törünk, akkor bizony önbizalmunknak is lényegesen több tőből kell szárba szökkennie. 

A Fortélyok Kamrájának vendég előadója: Hőss Klára EFT, NLP, ACCESS CONSCIOUSNESS coach
Klári ezt ígéri nektek:
„Megmutatom és kristály tisztán láthatóvá teszem neked, milyen a kiteljesedett, örömteli élet, ha önbizalmad turbóra kapcsolod, és azt, hogyan válik a siker állandó társaddá. Nagyon tömören végigvezetlek a folyamaton, amely stratégiád lehet, ami mentén önállóan is végighaladhatsz, vagy ha további segítségre van szükséged, akkor jelentkezhetsz nálam még egy ajándék 1 órás coachingra is, ahol ezt az utat még személyesebbre igazíthatjuk.” 

Természetesen a Fortélyok Kamrájában most is lesz lehetőséged új ismerősöket találni, kötetlenül csacsogni, és egy vezetett imagináció mellett az új tudásodat személyiségedbe beépíteni. 

A Fortélyok Kamrájának háziasszonya: Vidó Judit

Belépőjegy: 1500 Ft

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Bakony 2.