Programkereső

A diótörő és a négy birodalom

Clarának csupán egy kulcsra van szüksége. Egy kulcsra, amelynek nincs párja, mert ez nyitja a dobozt, ami felbecsülhetetlen ajándékot rejt néhai édesanyjától.

A keresztapja éves ünnepi bálján a kislány egy aranyfonálhoz jut, ami elvezeti őt az áhított kulcshoz – aminek rögvest nyoma is vész egy különös, rejtelmes párhuzamos világban. Odaát Clara találkozik egy Philip nevű katonával, egy sereg egérrel és három birodalom kormányzóival. Clarának és Philipnek az ominózus negyedik birodalom területére kell merészkedniük, amit egy zsarnok irányít, hogy visszaszerezzék a kulcsot és visszaállítsák a harmóniát e bizonytalan világban.

E.T.A. Hoffman klasszikus történetéből a Csokoládé és az Egy kutya négy élete Oscar-díjra jelölt rendezője és az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló rendezője készítettek közösen filmet a Disney legjobb hagyományaival. Főszereplője az Alkonyat-sorozatban és a Csillagok közöttben feltűnt Mackenzie Foy, partnerei mások mellett az Oscar-díjra jelölt Keira Knightley, valamint az Oscar-díjas Helen Mirren és Morgan Freeman.

Magyarul beszélő amerikai családi kalandfilm, fantasy, 110 perc, 2018
Szereplők: Keira Knightley, Mackenzie Foy, Eugenio Derbez, Morgan Freeman
Rendező: Lasse HallströmJoe Johnston
Forgalmazó: Fórum Hungary

Esemény weboldala

Időpont(ok):

2018.12.01.szombat16:00
2018.12.08.szombat10:00
2018.12.15.szombat16:00
2018.12.24.hétfő16:00

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

Programajánló