Programkereső

Csajos est: Ünnep közeleg

Az idei év utolsó Csajos estjének témája mi más is lehetne, mint a közelgő karácsonyi ünnepkör?

Ám rendhagyó módon nem süteményreceptekről, ajándékötletekről, lakásdekorálási tippekről beszélgetünk majd december 12-én, szerdán.

Vendégünk lesz Váradi Eszter Sára, a Vörösmarty Színház színművésze, aki – munkája kapcsán – gyakran az ünnepi időszakban is színpadon áll, több darabban játszik, műsort vezet, énekel… s emellett anyuka és háziasszony is, aki sűrű elfoglaltságai mellett igyekszik családjának az ünnep varázsát és hangulatát is megteremteni.

Hogyan osszuk be az erőnket, időnket a rengeteg teendő és elintézendő dolog mellett? Hogyan tudjuk e zsúfolt időszakban, munka mellett is megoldani, hogy a karácsonyt tiszta lakással, mindenkinek kedvére való ajándékkal és menüsorral várjuk?

Hogyan őrizzük meg magunkban a sok teendő, elintézendő dolog ellenére az ünnepvárás és a karácsony varázsát, hogy ne csak egy kipipálandó feladatlista lebegjen a szemünk előtt?

Ezekről a kérdésekről is beszélgetünk majd az est vendégével, a Csajos est második részében pedig a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című zenés amerikai vígjátékot tekintjük meg együtt a résztvevőkkel.

Belépő: 1400 Ft

Facebook oldal

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

Programajánló


Ápr 02. 17:30

Téli szünet

Ápr 27. 20:00

Ki hitte volna?

Ápr 13. 17:45

Artúr, a király

Ápr 29. 17:45

Egy élet

Ápr 23. 19:45

Származás

Máj 03. 18:00

Kék Pelikan