Fermentáció -alapszabályok-receptek-kulisszatitkok-és természetesen újabb ételkóstoló.
Vidd haza a technikát, hogy otthon gyógyítani tudd magad!
-Fermentáció lényege, működése (röviden)
-Receptek (zöldség, gyümölcs, gabona, magvak, hús, hal, stb)
-Miért fontos a jó emésztéshez ez az egyszerű technika?
-Hogyan tehetünk egyszerű, jól bevált, olcsó módszerekkel a gyógyulásért?
-Milyen ételekkel, étrendkiegészítőkkel tudjuk javíntani az elromlott belső rendszerünket?
-Mikrobiom helyreállítása fermentalt ételekkel, hogy az egész testünk jobban működjön!
-Fermentálás kóstoló
Jegyek: 2.000.- (elővételben) a csakazertisjolleszek@gmail.com-on
Helyszínen 2.500.-
Cím: Székesfehérvár, Rózsa 4.