Programkereső

Gyermekszínház- Kiskakas gyémánt félkrajcárja

A Kultúrházak éjjel-nappal programsorozathoz csatlakozva kerül megrendezésre február 16-án (szombaton) 17 órai kezdettel a „Kiskakas gyémánt félkrajcárja” című mesejáték a Köfém Művelődési Ház színháztermében.

Az előadás 1 felvonásban látható, vidám zenékkel, látványos díszlettel és jelmezekkel, sok-sok kacagással tartalmas szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

A tanulságos népmeséből színre vitt, országos sikerű produkciót a budapesti Görbe Tükör Színház és a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház varázsolja színpadra hatásos interaktivitással, sok-sok zenével, humorral, ötletes és látványos formában - többek között az isztambuli misztikus császári palota megelevenítésével.

„Egy kíváncsi török leány rá akarja venni a palota tömlöcéből frissen szabadult öreg bácsit, hogy mondja el, milyen históriával bőszítette fel a császárt. Ha Ti is hallani akarjátok a mesés kelet tiltott történetét, kérjük meg az öregembert! Ha sikerül szóra bírnunk, együtt szoríthatunk a Kiskakasnak, hogy visszaszerezze a gyémánt fél krajcárját, s általa kinevethetjük a tohonya janicsárokat és végül talán megbűnhődik a kapzsi uralkodó is.”

Szeretettel várunk Mindenkit! Ajánlott korosztály: 3-14 éves kor. Jegyek kaphatók a művelődési ház irodáján! Jegyár: 2000 Ft/fő

Érdeklődni és foglalni az alábbi telefonszámon vagy e-mailen lehet: 06-22-531-610 vagy majoros.noemi@kofemmuvhaz.hu címen.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Cím: Köfém Művelődési Ház

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Verseci u. 1-15.