Programkereső

KERT-EXPO Mezőgazdasági és Kertészeti kiállítás és vásár

Ingyenes
04.27.
szombat
Dísznövények, kertépítők, kerti kisgépek, háztáji gazdák, kézművesek kínálják portékáikat. A két napos színpadi program mellet Bonsai és retrogép kiállítás, állatsimogató, galamb és kisállat kiállítás, szalmaugráló és vidámpark várja a gyermekeket.

A KERT-EXPO gazdanap, kertészet, életmód jegyében XII. alkalommal várja látogatóit 2019. április 27-28-án Székesfehérváron a Bregyó Szabadidőcentrumban.

A rendezvényen dísznövény termesztők, őstermelők és kereskedők kínálják portékáikat. A látogatók válogathatnak egzotikus növényekből, kaktuszokból, egynyári, balkon, örökzöld és évelő növényekből. A kertészeti témakörön kívül mezőgazdasági termékeket, kerti gépeket, eszközöket is bemutatnak a kiállítók.

Megjelennek a háztáji őstermelők kiváló képviselői is, vásárolható: bor, méz, szörp, lekvár, sajt, füstölt árú, bio és reform élelmiszerek is. A rendezvény nosztalgikus vidéki hangulatban várja a családokat. Állatsimogató települ ki és kisállattenyésztők mutatják be  különleges házi állataikat, nyulaikat, szárnyasokat és galambokat. Bonsai, tündérkert és sajtverseny teszi izgalmasabbá a rendezvényt. Szakmai és színpadi programok színesítik a rendezvényt.

A KERT-EXPO keretein belül A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat szervezésében és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara támogatásával 2019. április 27-én szombaton 9.oo órától a Fejér Megyei Közgyűlés dísztermében tájékoztató konferenciát tartunk a „Szárnyaló Gazdaság” Nemzeti Húsgalamb Program széleskörű bemutatása érdekében, ahova várjuk az érdeklódőket.

Esemény weboldala

Facebook oldal

04.28.
vasárnap
Dísznövények, kertépítők, kerti kisgépek, háztáji gazdák, kézművesek kínálják portékáikat. A két napos színpadi program mellet Bonsai és retrogép kiállítás, állatsimogató, galamb és kisállat kiállítás, szalmaugráló és vidámpark várja a gyermekeket.

Két napon keresztül szakmai és színpadi programok, versenyek várják a látogatókat. A biogazdálkodással és növényvédelemmel kapcsolatosan az érdeklődők konzultálhatnak, tanácsot kaphatnak szakemberektől.

A rendezvényen dísznövény termesztők, őstermelők és kereskedők kínálják portékáikat. A látogatók válogathatnak egzotikus növényekből, kaktuszokból, egynyári, balkon, örökzöld és évelő növényekből. A kertészeti témakörön kívül mezőgazdasági termékeket, kerti gépeket, eszközöket is bemutatnak a kiállítók. Válogathatnak kerti bútorokból is.

A szakmai kiállítók mellett, iparművészek és kézműves mesterek kínálják portékáikat. Sok látványosság és különlegesség várja a látogatókat.

A falusi gasztronómiai élményeknek is teret engedünk! A vendéglátók finom falatokkal várják az érdeklődőket.

A közönség örömére ismét felsorakoztatjuk bon

sai, tündérkert, retro gépkiállításunkat, melyet nagy érdeklődés kísér.

Két napon keresztűl állatsimogatóval kedveskedünk a gyermekeknek, ahol póniló, csacsi, lúd, madarak, galambok, juh és egyéb házi-állatok láthatók.

A legkisebbek szórakoztatásáról sem feledkeztünk meg, vidámpark és a nagy sikerű szalmaugráló  várja a gyermekeket.

Érdemes kilátogatni az egész családnak!

Esemény weboldala

Facebook oldal

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Bregyó köz 1.

Észrevétel beküldése