Programkereső

Rajzmeditáció Tanfolyam felnőtteknek

Tanulj meg meditálva rajzolni, saját felnőtt színezőt készíteni úgy, hogy nem kell rajzos előképzettség hozzá. Pont-pont- vesszőcske, és csodás, egyedi rajzok kerülnek ki a kezed alól. Az 5,5 órás tanfolyam garantáltan kikapcsol és feltölt.

A rajz az ember legősibb kifejező eszköze. Mégis nagyon sokan vannak, akik amikor meghallják ezt a szót, az első amit mondanak:
"Én nem tudok rajzolni!". Pedig rajzolni mindenki tud. Itt mindenféle előzetes rajztudás nélkül tanulunk meg olyan egyszerű mintákat, amiket felhasználva csodás, egyedi műveket alkothatsz. De maga a folyamat is fontos. A Rajzmeditáció© egy önismereti elemekkel bővített alkotó folyamat, ahol ellazult, meditatív állapotban rajzolhatsz. Kirajzolhatod magadból a téged foglalkoztató élményeket, érzelmeket, s közben akár ihletett gondolatokat, "megoldásokat" is kaphatsz. Az egyszerű minták elsajátítása, a saját rajzok egyedi, előzetes tervek nélküli kivitelezése fejleszti a kreatív gondolkodási képességeket és növeli a szabadságérzetet. A kész rajzok pedig sikerélményt adnak, lerombolják a rajzolással kapcsolatos eddigi negatív hiedelmeidet is, így a foglakozáson való részvételnek önbizalom-növelő hatása is van Gyere el erre az alkalomra, és megmutatom, hogy egyszerű sormintákból, pontokból, vonalakból, hogyan lesz olyan alkotás, ami nem csak önbizalmat ad, hanem csökkenti a stresszt, segít lecsendesíteni az elméd, segít befelé fordulni, bárhol, bármikor. Sőt, a tanult mintákkal akár saját felnőtt színezőt is készíthetsz, így a mintarajzolás pozitív hatásai után a színezéssel tovább mélyítheted a relaxált állapotot. A relaxációs állapotnak pedig pozitív élettani hatásai is vannak: javul az oxigénellátás, csökken a stressz, javul a szervek vérellátása, és endorfin, azaz boldogsághormon termelődik
A tanfolyam 5,5 óra, ára: 7.500,- Ft
A tanfolyamra jelentkezés, és a díj felének befizetése szükséges.
Jelentkezésedet a kimeralapjai@gmail.com email címen várom.

 

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Rákóczi u. 25.