Programkereső

VÖRÖS István "Több, mint koncert"

Több, mint koncert Vörös Istvánnal. A hazai kultrock elsőszámú képviselője több mint négy évtizedes pályafutását huszonhárom hanghordozó, három DVD-lemez, számtalan élő koncert és zajos közönségsiker fémjelzi.

Ha azt mondjuk, Tele van a város szerelemmel, Én az időt nem sajnálom…, Kutya világ, Minden viharon át , Ne zavarjon senki , Magányos utazó, vagy a legújabb sikerdala, a Minden percért kár , a tinédzsertől a nagy generációig mindenki azonnal rávágja: Vörös István.
A népszerű énekes, gitáros, dalszerző 17 évesen került Radics Béla helyére Nevada zenekarba ,majd több zenekar (Hadirock , Prognózis , Vörös István és a Prognózis) alapítása után 1999-től immár saját nevén koncertezik, illetve jelennek meg lemezei. Pályafutása azóta is töretlen .

A Több, mint koncerten megszólalnak pályafutásának legfontosabb dalai a Prognózistól napjainkig, melyeket több generáció is magáénak érez.

A koncert kapható lesz  az “Én az időt nem sajnálom” című életrajzi könyv. A könyv melléklete a MOM Kulturális Központban rögzített jubileumi koncert DVD-je lesz.
Koncert után dedikálás.

Jegyárak:  elővételben: 2700 Ft.
                koncert napján a helyszínen: 3100 Ft.

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Ikon Club

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fürdősor 1.