Programkereső

Ászana gyakorlás a kötél falon

A kötél segítségével képesek vagyunk hosszabban kitartani a pózokat. Egy ilyen gyakorlás után úgy sétálsz ki a stúdióból, hogy magasabbnak, egyenesebbnek, könnyebnek érzed magad.

Az esemény leírásához az aum.hu cikkét idézzük:
"A köteles jóga legnagyobb előnye, hogy sokkal mélyebb nyújtást hoz létre, mint amit a gyakorlók általában képesek elérni egy pózban, mégis erősíti, tónusba hozza a testet. A kötél húzása biztonságos támaszt nyújt, amitől aztán mélyebbre tudunk menni egy-egy mellkas nyitásban, gerincnyújtásban, sőt 1-2 álló pózhoz is kiváló.

A kötél segítségével képesek vagyunk hosszabban kitartani a pózokat. Olyan teret teremt, amiben a gyakorlónak csak a légzésre, a jógagyakorlat egyik legfontosabb elemére kell figyelnie, így könnyebben elérhetővé válik egy meditatív állapot. Ez az izmok sokkal mélyebb ellazítását, az idegek hatékonyabb nyugtatását teheti lehetővé, mint bármelyik másik jógaforma/gyakorlatforma."

Egy ilyen gyakorlás után úgy sétálsz ki a stúdióból, hogy magasabbnak, egyenesebbnek, könnyebnek érzed magad. Persze mint minden ászanagyakorlás, ez is türelmet és rendszerességet igényel."

A teljes cikket itt tudod elolvasni: https://pest.aumjoga.hu/hodit-a-koteles-joga/

Oktató:
Nagy Gábor
Jógarádzsa díjas, minősített jógaoktató
Mozgásterapeuta - természetgyógyász


Ár: 3000 Ft

Ha jönnél, kérlek jelentkezz be!
Jelentkezés:
Nagy Gábor 06/20/9175-865, nagygaborimre@gmail.com

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Zámoly u. 59.