Programkereső

Balázs Tamás Trió - Absztrakciók // Múzeumok Éjszakája

Ingyenes
Modern mainstream jazzkoncert

Balázs Tamás

Tamás a Gráci Zeneakadémia jazz tanszakán szerzett diplomát zongora és hangszerelés szakon. Az egyetemi évek alatt megalapította első trióját, valamint egyéb formációk közreműködőjeként számos fesztiválon és jazz klubban játszott Európa-szerte. Zeneszerzőként többek között big bandre, kisebb experimentális formációkra, vonósnégyesre és zongora trióra írt zenét. Tamás zenei világának gerincét a XX. századi klasszikus zene és a jazz tradíció különleges fúziója alkotja.

A Trió

A trió első formájában 2008-ban külföldi zenészekből alakult. Az együttes főként gyakorló zenekarként működött de soha nem mutatkozott be szélesebb közönség körében. A kiváló hazai zenészekkel újjászületett trió repertoárja túlnyomó részben Tamás legfrisebb kompozícióit foglalja magában, de az elmúlt évtized munkájának legjobbjai is helyet kapnak a műsorban.

Balázs Tamás Trió:

Balázs Tamás: zongora
Oláh Zoltán: nagybőgő
Gyárfás Attila: dobok


Figyelem!
A rendezvényeket kizárólag karszalaggal lehet látogatni. A karszalagok minden helyszínen belépőként, a KNYKK Zrt. helyi buszjáratain pedig menetjegyként használhatók, 22-én 16 órától. A karszalagok beszerezhetők 2019. június 12-től elővételben a Tourinform Irodában (Városház tér, Hiemer-ház), 2019. június 22-én, 15.00–23.00 óráig a Városház téren a Tourinform faházában, valamint a legtöbb helyszínen, korlátozott számban. A hatéves kor fölött kötelező karszalagokból befolyó bevételt jótékonysági céllal, adományként gyűjtjük, az ajánlott minimális hozzájárulás összege 200 Ft. A befolyt összeggel hátrányos helyzetű Fejér megyei gyerekek múzeumpedagógiai foglalkozásait támogatják a rendezvény látogatói.
 

Facebook oldal

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Bartók Béla tér 1.