Programkereső

Kriston Intim Torna® Férfiaknak

Mit látsz, ha belenézel a tükörbe? Férfit, fiút, kisgyermeket? Milyennek látod magad, mint férfi? Milyen egy igazi férfi?

Biztos, hogy van mindenkinek erről egy elképzelése. Mennyire érzed azt, hogy a belső képeiddel tulajdonképpen szeretnél megfelelni a társadalmi elvárásoknak?
Gondolkoztál már azon, hogy a társadalmi férfi norma mennyire valósághű?

Kriston tréningen úgy foglalkozunk ezekkel a kérdésekkel, hogy fel sem kell tenned őket. Igazából úgy válaszolja meg a tréner a kérdéseid, hogy meg sem kell szólalnod.
Miért van szükség helyretenni a férfiasság kérdését?
Hát, mert az, hogy hogy gondolkodik magáról egy férfi, az befolyásolja azt, hogy mennyire tud egészségesen működni a teste.
 
Van, hogy a kellemetlen férfi tünetek, melyek akár egészen váratlanul is megjelenhetnek, előcsalogathatják ezeket a kérdéseket. Inkontinenciával, prosztata elváltozásokkal, gyulladási hajlammal, merevedési problémával, magömlési problémával mennyire érzi magát egy férfi igazán férfinak? Elárulom, általában semennyire.
Viszont ha teszel e tünetek ellen, és figyelmet szentelsz annak, hogy a tünetek sem ok nélkül jöttek, akkor máris megváltozik az a tükörkép.
A célunk Kriston® tréningen az, hogy azt a nem túl pozitív tükörképet másképp lássuk.

Hogyan?

A tréning 3 részből áll.
Elsősorban a gátizmot erőben-egészségben tartó tornát tanulhatod meg. Ez a torna segít az izomgyengeségből kialakuló tünetek leküzdésében. Mint például az aranyér, a vizelet-szél-széklet inkontinencia, a vizeletsugár erejének csökkenése, megnövekedett merevedési szög („ha áll is inkább lóg”- mondta az egyik tanítványom). A torna a vérkeringésre is szuper hatással van, így a merevedés határozottabb lehet, a prosztata, a hólyag, és a többi altesti szerv oxigén-vér és tápanyag ellátása is jobb lehet.
A tréning második részében olyan szokásokat beszélünk át, melyekkel védheti a férfi a prosztatáját, hólyagját, az altesti ereit és az egész testét. Ezek apró kis szokások, melyeken, ha változtatunk, könnyedebbé, egészségesebbé válthat a testünk.
A harmadik, egyben legnagyobb részben pedig az érzelmeket, gondolatokat, belső képeket is formálni szeretnénk. A feszültségoldó történetek segítenek feltárni a funkciózavart okozó forgatókönyvet, amit egészség-forgatókönyvre kívánunk átírni. A tréningről kész stratégiával tudsz hazamenni. Ennek eredménye gyakorta a gyors, megdöbbentő változások sora, a minőségi változás szervi funkciókban, a prosztata működésében, a gyulladási hajlam megszűnésében, a Tesztoszteron szint emelkedésében, az örökítőanyag emelkedésében. Ha vállalod a változtatást, akkor a változást is tapasztalni fogod.
A tréning során hasznos ismeretekre teszel szert a nők női test és lélek működésében is. Ezek az információk is nagyban hozzájárulnak férfiak önértékelésének javulásához. Felméréseink szerint a tréninget végzett férfiak 100%-ban jelezték vissza a pozitív irányú változást.

Ha szeretnél a kellemetlen tünetektől megszabadulni, vagy szeretnéd, hogy ne is alakulhassanak ki, akkor gyere el egy Kriston tréningre, és kezd el általa szebbé, jobbá formálni azt a tükörképet, amit most látsz!

A tréningre jelentkezni a módszer hivatalos weblapján tudsz, vagy e-mailben, vagy telefonon.
Ha bármi kérdésed lenne, bátran írj vagy hívj!

+36/30/527-0432
kristonintimtornalucaval@gmail.com

Hortobágyi Luca
Kriston-tréner

Facebook oldal

Időpont(ok):

2019.07.12.péntek17:00
2019.07.19.péntek17:00

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Zichy liget 11., 3/16.