Programkereső

Intim medical therapy - gátizomtorna tanfolyam az intim egészségért

A gátizmok megerősítését célzó 2x5 órás tanfolyam olyan tematikusan felépített program, mely otthon végezhető, egyéni gyakorlatsor átadásával zárul.

A gyakorlatok rendszeres végzésével a már kialakult tünetek mindkét nem esetében megszüntethetők.

Az intim egészséggel - kiemelten a medencefenéki izmok működésével, jelentőségével kevesen vagyunk tisztában. A legalapvetőbb testi funkcióinkon kívül (pl. emésztési folyamatok), számos fontos helyzetben és életszakaszban határoznak meg minket testünk kismedencében elhelyezkedő szervei és az egészséges működésüket támogató, azt biztosító izmaink. Nőként a párkapcsolatot, családalapítást, várandósságot, a gyermekszülést, majd az azt követő időszakot is befolyásolja testünk - rejtett izmaink - állapota. Férfiként legfőképp a párkapcsolat minőségét befolyásolja intim egészségünk, intim edzettségünk, ami egyik bástyája, meghatározója az önértékelésnek is.

Ahogy idősödünk, testünk is változik, gyakran meglepő, zavarba ejtő, néha szégyellnivaló tüneteket produkálva nőknél, férfiaknál egyaránt. Az idejében érzékelt tünetek megszüntethetők, a már kialakult problémák - szakorvosi segítséggel, és rendszeresen végzett gátizomtorna gyakorlatokkal enyhíthetők. Csakúgy, mint a hölgyeknél, férfiak esetében is segít a gátizomtorna a kismedencei szervek egészséges működésének elősegítésében, vizelet-, szél- és széklettartási problémák enyhítésében. Segít pl. altesti műtét előtt a felkészülésben, utána a regenerálódásban, illetve megszünteti a székrekedést, segíti az aranyér, here-visszértágulatból származó tünetek enyhülését, visszahúzódását. Erősíti a nemi szervek működését, emeli a szexualitás minőségét. Javasolt gyermekre vágyó hölgyeknek a "babaház" előkészítésére, szülés utáni regenerációra, de a fájdalmas menstruációtól, vagy a változókori tünetektől szenvedőknek is enyhülést nyújthat.

Az egészség mint érték elkötelezett közvetítőjeként ajánlom szeretettel az Intim Medical Academy módszertana szerint összeállított medencefenék tréninget mindazoknak, akik terápiás, erősítő vagy akár prevenciós céllal szeretnék megtanulni és alkalmazni ezt a nagyon hatékony módszert testi-lelki jóllétük érdekében.
A tanfolyamon semmi ténylegesen "intim" nem történik. Laza, kényelmes szabadidőruhában végezzük a gyakorlatokat (a helyszínen van átöltözési lehetőség). A tanfolyamok bármely életkorban elkezdhetők. Kismamákat is várok szeretettel a 2. trimesztertől, hacsak az orvos másként nem ajánlja. Az otthon végzendő egyéni program összeállítását egyéni beszélgetés, és egy egészségügyi kérdőív kitöltése előzi meg.
A tanfolyamokon eszközt nem használunk, jógaszőnyeget, plédet, párnát biztosítok.

A 2x5 órás tanfolyam ára 30 000 Ft, melyet az első alkalommal kérek befizetni.

Peringer Orsolya feleség, kétgyermekes anyuka, gyakorló
testnevelő, gyógytestnevelő, intim medical specialista.

Rólam és a tanfolyamról további információt a rejtettizmok.hu honlapomon, a Facebookon a Rejtett Izmok - Intim Fittség és Egészség oldalon, illetve személyesen a 06302740069-es telefonszámon kaphatnak.

Az Intim Medical Therapy 2x5 órás, kiscsoportos gátizomtorna tanfolyam, mely anatómiai, elméleti és gyakorlati ismeretek átadását követően, egy héttel később - 2019. 09. 27-én , pénteken 12.30-17:30 között folytatódik.
A gyakorlatok megismerése és elsajátítása nyugodt, a befelé figyelést elősegítő környezetben, a szelektív koordináció módszerével történik. A tanfolyam tematikus felépítése erősítő, gyorsasági- és állóképességi gyakorlatok megtanulását célozza annak érdekében, hogy a vendégek otthonukban is helyesen, jól tudják végezni a személyre szabott medencefenéki tornájukat.

 

Ezen a napon megtörténik a tanfolyam lezárása az egyénre szabott, otthon végzendő gyakorlatsor átadásával.

Esemény weboldala

Időpont(ok):

2019.09.20.péntek12:30
2019.09.27.péntek17:30

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Sár utca 1.