Programkereső

Meditációs workshop

A 2 alkalmas workshop célja: önismereti technikákkal, meditációkkal megérteni, átalakítani azokat a mechanizmusokat, melyek eltántorítanak bennünket feladatainktól.

Kedves Gyakorlók az úton! Szeretettel várlak a Halogatás Művészete meditációs workshopra.

"Az előrejutás titka, az elindulás!" Kanyarodjunk kicsit vissza az alapokhoz, a kezdethez. Talán sokan értitek, érzitek már a fontosságát, azoknak az egyszerű, szellemet emelő és egészségmegőrző gyakorlatoknak, melyek újra és újra visszasegítenek minket végső lényegiségünkhöz, valóságunkhoz, vagyis középre. Amit aztán kisugározhatsz, így segítve másokat is az élet bármely területen! Sokunk találkozott már ilyen-olyan technikákkal, gyakorlatokkal, vagy az élet ügyes-bajos dolgaival. Amikor azonban gyakorlásra kerülne sor, vagy egyenesen a gyakorlatok által megtapasztalt felismeréseket az életünkben is kellene alkalmazni, BERAGADUNK A RAJTNÁL! Bár zsigereidben érzed, hogy eljött a változás, döntés és lépés ideje, hogy valami újat tapasztalhass, létrehozz, hogy nekiállj szellemi gyakorlataidnak, munkáidnak, mégis úgy érzed, hogy sok, hogy nehéz, hogy béklyóid megkötnek. Úrrá lesz rajtad a mozdulatlanság, a bénultság, és nem megy! Talán el sem hiszed, hogy képes vagy rá, hogy sikerülhet! És elkezdesz tologatni, elnapolni, halogatni! Valószínűleg mindenki találkozott már élete során ezekkel az érzésekkel, élethelyzetekkel. De mennyire hatalmasodik el rajtad? És mi az, ami generálja a háttérben? Ha a meditáció művészete még nem, de a „Halogatás művészete” annál jobban megy, várlak szeretettel erre a 2 alkalmas meditációs workshopra! Ha neked ez nem téma, de van körülötted olyan, aki halogatja a teendőit, a munkahelyeden, vagy családodban, ezáltal negatív hatással van másokra, akár rád nézve is, akkor segítő szándékod vezéreljen és értsd meg, hogy mi zajlik benne, hogy segíthess neki. Várlak Téged is.

A workshop célja: egyszerű önismereti technikákkal, meditációkkal és kicsi otthoni házival, gyakorlatokkal feltárni, megérteni és átalakítani azokat az önkorlátozó mechanizmusokat, melyek eltántorítanak bennünket feladatainktól, gyakorlatainktól, nagyobb kihívásainktól, hogy aztán visszataláljunk a középpontunkba, felerősítve az én-hatékonyságunkat. Ha van olyan ismerősöd, akit érdekelhet, segíthet neki a program, kérlek továbbítsd számára! Az ezt követő workshopok már a meditáció művészetével és annak részeivel fognak foglalkozni! Infók hamarosan érkeznek!

Jelentkezés a workshopra.

Időpontok: 1. alkalom: 2019.10.03.(csütörtök) 18-20-ig Megismerkedünk először általánosan elméletben és gyakorlatban a bennünk zajló folyamatokkal, mechanizmusokkal.

2. alkalom: 2109.10.10. (csütörtök) 18-20-ig Hogyan zajlik mindez a gyakorlások, a meditációk területén? Hogyan kezdjük finoman új alapokkal a gyakorlást? Ezekre találunk válaszokat. A Workshopok "karmikus kiegyenlítése": 3.000Ft

További infók az aktuális képzésekről, előadásokról a Tolnai Balázs csatornája facebook oldalon

Várlak szeretettel: Tolnai Balázs tolnaibalazs76@gmail.com

Kertalja Origo-Ház, Garuda Alapítvány (Parkolás az udvarban. Bejárat az udvar közepén lévő lépcsőházban, első emeleten balra, a folyosó végén)

Esemény weboldala

Időpont(ok):

2019.10.03.csütörtök18:00
2019.10.10.csütörtök18:00

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Kertalja utca 11/a