Programkereső

Akupresszúra Továbbképzésa

A kínai orvostudomány egyik legismertebb gyógyító módszere, az akupresszúra, mindig is jelentős helyet foglalt el az energiapályák harmonizálásában és bennük áramló energiák (Kí/Chi/Prána) akadálytalan áramoltatásában.

Kedves Gyakorlók az úton!

Szeretettel várunk az Akupresszúra Továbbképzésre! Teljesebb ismerete energetikai rendszerünknek, nagyban írhatja át gondolkodásunkat, hozzáállásunkat és új dimenziókat nyithat meg az öngyógyításban és önfejlesztésben. A kínai orvostudomány egyik legismertebb gyógyító módszere, az akupresszúra, mindig is jelentős helyet foglalt el az energiapályák harmonizálásában és bennük áramló energiák (Kí/Chi/Prána) akadálytalan áramoltatásában. Egyszerűsége és hatékonysága, testi és lelki egészünkre ható hatásmechanizmusa sokak számára ismerős már. E gyógyító terápia megismerése és elsajátítása nagyban hozzájárulhat a bennünk levő elakadások, blokkok, pangó energiák felszabadításában, vagyis a teljes egyensúly létrehozásában.

A továbbképzés célja:

Gyakorlatközpontú képzésen megismertetni a hallgatókat, ennek a rendkívül pontos és tökéletesen működő rendszernek az alkotórészeivel és az egészségre gyakorolt hatásaival. A képzésen nagy hangsúlyt fektetünk majd az elméleti részek megértésére is. Gyakorlatorientáltságát mutatja, hogy a résztvevők kb. 50 akupresszúrás pontot tanulnak meg aszerint, hogy hol található, és mely betegségek esetén kezeljük őket. Ezáltal mintegy betekintést nyernek a kínai orvoslás összegfüggésrendszerébe és kezelési lehetőségekbe is, ugyanakkor a megtanult pontokat már a hétköznapi életben is tudják majd használni, ezzel elősegítve az energetikai rendszerük harmonikus egyensúlyának létrehozását, megtartását.

Témakörök melyeket áttanulmányozunk és körbejárunk:

- a Hagyományos Kínai Orvoslás alapjai (tao, öt elem tana és összefüggésrendszere)

- a meridiánok lefutása, akupresszúrás pontjainak elhelyezkedése

- meridián masszázs, meridián légzés, fénylégzés, meridián ütögetés

Kinek ajánljuk: Mindazoknak, akik;

- teljesebb képet szeretnének kapni a bennük zajló energetikai folyamatokról és betegségeik kezelésére szeretnének kézzel fogható eszközöket, fogásokat kapni, szeretnék megőrizni testi és lelki harmóniájukat.

- különböző terápiákkal foglalkozó segítőknek, masszőröknek, akik szakmai kompetenciájukat szeretnék emelni és nem restek tanulni.

- természetgyógyászatot végzetteknek, vagy az iránt érdeklődőknek, hiszem a továbbképzés 20 kreditpontot érő, leigazolható képzésnek számít.

- lényegében Mindenkinek!-:) Oktatónk: Kis Viola

- pedagógus, kineziológus, fülakupunktúrás addiktológus szakértő, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ

- AEEK - (ETI) vizsgáztatója.

Az egész napos képzés díja: 14.000 Ft

A tananyag elsajátításához segédanyagot fogtok kapni, melyet a képzés díja tartalmaz.

Jelentkezés az Akupresszúrás továbbképzésre.

További infók:

- A továbbképzésen való részvételnek nincs semmilyen szakmai, vagy egyéb előfeltétele! Bárki számára látogatható!

Ha van olyan ismerősöd, akit érdekelhet, segíthet neki a program, kérlek, továbbítsd számára! Köszönöm.

Egyéb kérdéseddel, bizalommal fordulj hozzám: 06704217313, tolnaibalazs76@gmail.com

Kerülj a középpontodba! Nagy szeretettel várunk: Kis Viola és Tolnai Balázs

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Kertalja utca 11/a