Programkereső

No Last Page ▼ Ink My Mind▼Phrenesis

Háromzenekaros pénteki buli a Nyolcasban!

▶ INK MY MIND
„2014 óta termelünk nehézfémmel ötvözött rossz érzéseket, leginkább zenének hívjuk. Megjártuk már a magyar klubok egy jó részét, és most újult erővel vágunk neki az ország felfedezésének.
Nem tudjuk a stílust meghatározni; metál, mi ennyiben szoktunk maradni egymás között. Függetlenül adtuk ki az összes eddigi önálló dalunkat, no meg egy kislemezt 2018-ban, ami a „Vége” címet kapta. Nem marketingeltünk. Nem vagyunk benne jók. Nem is leszünk, de szeretnénk több helyen terjeszteni az igét, mert jó dolog új emberekkel az ősidők óta létező emberi zenén keresztül összekapcsolódni. Idén ennek hangot is adtunk egy új dal formájában, ami „1000-1” névre hallgat. Új dalok és koncertek vannak a láthatáron, mi pedig készen állunk, mint Spongyabob.”

Instagram

▶ Phrenesis
„A győri ötösfogat a metalcore, és hardcore stílus képviselői. Nem sokkal a megalakulásuk után, 2018 decemberében jelent meg első single-jük ami a „Feladom” címet kapta, három hónappal később pedig az "azt hazudtad" című dalukkal rukkoltak elő.
A zenekar énekelhető refrénekkel és arcletépős riffekkel várja, hogy törzs és a nyak erősítésére alkalmas mozdulatokra ösztönözze a hallgatóságot."
Instagram

▶ No Last Page
Fiatal, mérges, lázadó, szerelmes, ösztönző, álmodozó panel metál/punk-rock 5 városi arctól, Budapestről.
A zenekar első, Szívből Vérzel című kislemeze 2016-ban jelent meg, amit Az Alvin és a Mókusok vendégeként országos, és külföldi klubturné keretében mutathattak be 2016-17 között Londonban, Bristolban, Birminghamban, Stuttgartban, Dunaszerdahelyen, és egész Magyarországon. 2018 október 30.-án a HANGADÓ című első nagylemezük megjelenését követően közös lemezbemutató turnéra indultak a The Tumor Called Marla zenekarral.

Instagram

Facebook oldal

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Hosszúsétatér / Horvát István utca 1.