Programkereső

Konfliktuskezelés workshop

Ingyenes
Felismerjük, hogyan próbáljuk meggyőzni egymást?

Tudjuk, milyen konfliktuskezelést alkalmazunk?

A workshopon foglalkozunk önismerettel, nézőpontváltással, kommunikációs stílusokkal.

Mindannyian különböző stratégiákat alkalmazunk konfliktuskezelésre. A mindennapjainkban előforduló konfliktushelyzetekben legtöbbször ösztönösen szoktunk reagálni a korábban kialakított viselkedési mintáink alapján, gyakran nem is vagyunk tudatában annak, hogy mit teszünk. A problémáink tudatos és hatékony megoldásához fontos, hogy felismerjük saját kommunikációs és konfliktuskezelési stílusunkat, és szükség esetén új és hatékonyabb módszereket sajátítsunk el. A konfliktusok megoldásához kölcsönösen előnyös megoldások kidolgozására van szükség, a csak nekünk kedvező lehetőségek helyett. Így válik megvalósíthatóvá a mások szükségleteit is figyelembe vevő önérvényesítés.

Felismerjük, hogyan próbáljuk meggyőzni egymást?

Tudjuk, milyen konfliktuskezelést alkalmazunk?

A workshopon foglalkozunk önismerettel, nézőpontváltással, kommunikációs stílusokkal. A puha és kemény tárgyalási módszerek ismertetése után az asszertív módszert beszéljük meg részletesen. Áttekintjük a konfliktuskezelési stratégiákat és stílusokat. A megbeszélt módszerek gyakorlati alkalmazását feladatokkal segítjük.

Azoknak ajánljuk, akik tudatosabbak szeretnének lenni konfliktuskezelésükben, van kedvük „szembesítő módon” ránézni az életükre és szeretnének fejlődni a konfliktusok hatékony, mindenki számára kedvező megoldást hozó kezelésében.

Kérjük, amennyiben szeretne részt venni a szemináriumon, legkésőbb a programot megelőző csütörtök éjfélig regisztráljon e-mailben a programra.
Információ és jelentkezés: szfvar@ujakropolisz.hu

Előadó: Kalincsák Tibor

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Megyeház utca 22/a.