Programkereső

Intim Medical Therapy ~ Gátizomtorna tanfolyam

Szeretettel ajánlom az Intim Medical Academy módszertana szerint összeállított medencefenék tréninget mindazoknak, akik terápiás, erősítő vagy prevenciós céllal szeretnék megtanulni és alkalmazni ezt a módszert intim egészségük érdekében.

Az Intim Medical Therapy 2x5 órás, kiscsoportos gátizomtorna tanfolyam, mely anatómiai, elméleti és gyakorlati ismeretek átadásával kezdődik egy rövid tájékoztató keretében.
A tanfolyam tematikus felépítése erősítő, gyorsasági- és állóképességi gyakorlatok megtanulását célozza annak érdekében, hogy a vendégek otthonukban is helyesen, jól tudják végezni a személyre szabott medencefenéki tornájukat. Az otthon végzendő egyéni program összeállítását egyéni beszélgetés, és egy egészségügyi kérdőív kitöltése előzi meg.

Az Intim Medical Therapy mindkét nemnek ajánlott: Csakúgy, mint a hölgyeknél, férfiak esetében is segít a gátizomtorna a kismedencei szervek egészséges működésének elősegítésében, vizelet-, szél- és széklettartási problémák enyhítésében. Segít pl. altesti műtét előtt a felkészülésben, utána a regenerálódásban, illetve megszünteti a székrekedést, segíti az aranyér, here-visszértágulatból származó tünetek enyhülését, visszahúzódását. Erősíti a nemi szervek működését, emeli a szexualitás minőségét. Javasolt gyermekre vágyó hölgyeknek a "babaház" előkészítésére, szülés utáni regenerációra, de a fájdalmas menstruációtól, vagy a változókori tünetektől szenvedőknek is enyhülést nyújthat.

A tanfolyamokon semmi ténylegesen "intim" nem történik. Laza, kényelmes szabadidőruhában végezzük a gyakorlatokat (a helyszínen van átöltözési lehetőség). A tanfolyamok bármely életkorban elkezdhetők. Kismamákat is várok szeretettel a 2. trimesztertől, hacsak az orvos másként nem ajánlja.
A tanfolyamokon eszközt nem használunk, jógaszőnyeget, plédet, párnát biztosítok.

Az első alkalom 2019. november 15-én pénteken 12:30-17:30-ig tart, majd egy héttel később, november 22-én ugyanebben az idősávban folytatódik. A második, befejező alkalommal adom át a személyre szabott, egyéni, otthon végzendő feladatsort, mely rendszeres végzésével a kitűzött egyéni célok elérhetők, a már kialakult tünetek enyhíthetők, megszüntethetők.

A 10 órás tanfolyam ára 30 000 Ft, melyet az első alkalommal kérek szépen befizetni.

Szeretettel várom kérdéseiket és jelentkezésüket a 30/274 0069-es telefonszámon, vagy az info@rejtettizmok.hu e-mailcímen.

Peringer Orsolya gyógytestnevelő, intim medical specialista

Esemény weboldala

Facebook oldal

Időpont(ok):

2019.11.15.péntek17:30
2019.11.22.péntek17:30

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Sár utca 1.