Programkereső

Évzáró Gongfürdő

Kezd tiszta lappal az Újévet és söpörj ki magadból mindent, amitől szabadulni szeretnél, hogy végre tudd élni a saját életed.

A tibeti gongok által életre keltett hangok, rezgések segítségével kiengedhetjük magunkból a felhalmozott feszültségeket, szorongó érzéseket, félelmeinket és feltöltődve, ellazulva, "tisztán" várhatjuk a az ÚJESZTENDŐ kihívásait, örömeit.
A GONGFÜRDŐ egy csoportos együttlét, a tapasztalás azonban mindenki számára egyedi, minden alkalommal más és más, mely az éppen aktuális testi-lelki állapotunktól függően változik. Gyere és próbáld ki Te is!

A GONGFÜRDŐ remekül lassítja vagy gyorsítja az embert a saját optimális szintjére, ugyanakkor erővel, dinamizmussal is feltölti.
Ajánljuk mindazoknak, akik több harmóniára, örömre vágynak, akik nehezen lazulnak el, akik nem tudják, hogyan találják meg a belső csendet önmagukban, akik szabadulnának lelki terheiktől, vagy éppen változni szeretnének.
Vagy csak éppen ráérnek az Óév utolsó vasárnap estéjén és kíváncsian megtapasztalnák ezt az élményt!

Nem javasolt szívritmus szabályozóval élőknek, epilepsziára hajlamos embereknek, pszichiátriai kezelés alatt álló egyéneknek és a várandósság első három hónapjában sem.

Míg a földre terített matracon fekve átadjuk magunkat a különleges hangoknak, koncentrálhatunk arra, ami a leginkább foglalkoztat bennünket, amit szeretnénk bevonzani az életünkbe. Vagy csak adjuk át magunkat az "koncertnek". Ahogy elmerülünk a hangok tengerében és az ébrenlét és az álom határára jutunk: képek, emlékek, problémák bukkanhatnak elő bennünk, és képessé válhatunk arra, hogy ezeket akár tudattalanul meg is oldjuk.

A programon való részvétel díja: 3.500 Ft
Tiniknek 12 -18 éves korig a részvétel: 2.000 Ft

Bejelentkezés szükséges: itt az eseménynél vagy erre a linkre kattintva.

Várunk Benneteket sok-sok szertettel

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Zichy liget 11. 3/16.