Programkereső

Tradicionális Usui Reiki 1.tanfolyam

01.18.
szombat
Az Energiacsatornázás elsajátítása, a hangolási szertartás (avatás) megtapasztalása és a módszer megtanulása William Lee Rand átadási vonalán keresztül!

Kedves Gyakorlók!

Szeretettel meghívlak a Tradicionális Usui Reiki 1. tanfolyam képzésére, 2020. Január 18-19-én „Hogy egy kis friss energiával kezdhesd az új esztendőt!”

Az Energiacsatornázás elsajátítása, a hangolási szertartás (avatás) megtapasztalása és a módszer megtanulása William Lee Rand átadási vonalán keresztül! Mi történik a tanfolyamon? A benned lévő tudás felébresztése. Az életerő áramoltatásának egy finom módját tudod elsajátítani és megtapasztalni. "A beavatás, vagy hangolási szertartás nem más: Mint az energiarendszerbe való olyan céltudatos külső beavatkozás, amely lehetővé teszi a tiszta életenergia közvetítését." Az energetikai kezelések és tanfolyamok nagyban hozzájárulnak a szervezet egyensúlyának visszaállításához. Az avatási (hangolási) szertartások és az annak köszönhetően beépülő többletenergia, az energetikai rendszerünknek egy olyan rásegítés, aminek segítségével feloldódnak azok a blokkok, amik eddig elzárták a tiszta energia áramlását. Így létrehozva egy valódi és teljes egységet önmagunkkal, egy állandó kapcsolatot jelenünkkel. 1-es tanfolyam, vagy Shoden: /Egyes SHO(ICHI) Tanfolyam/Tanítás (DEN)/ Fizikai leképeződés, fizikai Reikinek is nevezik, hiszen az energetika használatával a fizikai testben (durva test) és a finom testek által közrefogott energetikai lenyomatokkal kezd dolgozni, a fizikai kontaktus (kézrátétes energia csatornázás) megtanulásán keresztül áramoltatott egyetemes energia segítségével.

A 2 napos képzés időpontja: 2020. Január 18-19. (szombat - vasárnap) /Mindkét nap 9 órától kb.16 óráig tart./

Usui Reiki 1. beavatás és kétnapos képzés díja: 25 ezer Ft

Jelentkezés az eseményre.

 Parkolás az udvarban és az épület előtt. Bejárat a helyszínhez: Nem elől, a fronton, hanem az udvar közepén található a lépcsőházunk, első emeleten balra, folyosó végén; Kerülj a Köz-Ép-Pontodba Személyiségfejlesztő és Egészségmegőrző Alapítvány - Garuda Központ Infók az aktuális képzésekről, előadásokról a facebook oldalon; Tolnai Balázs csatornája

Amennyiben kérdésed lenne: telefonon a 06-70/421-7313-as mobilszámon, valamint a tolnaibalazs76@gmail.com e-mail címen lehet elérni.

Sok szeretettel várlak: Tolnai Balázs Székesfehérvár

Képek és videók

01.19.
vasárnap
Az Energiacsatornázás elsajátítása, a hangolási szertartás (avatás) megtapasztalása és a módszer megtanulása William Lee Rand átadási vonalán keresztül!

Sok szeretettel várlak: Tolnai Balázs Székesfehérvár

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Kertalja utca 11/a

Észrevétel beküldése