Programkereső

Anyák napi rajzpályázat óvodásoknak és kisiskolásoknak

Ingyenes
A FEFINE rajzpályázatot hirdet három korcsoportban: óvodás, alsó tagozatos és felső tagozatos iskolások számára. A pályázat témája: Az Én Anyukám A pályamunkákból az egyesület kiállítást szervez, melynek megnyitója 2017. 05. 06- án lesz.

A pályázat formai követelményei: A/4 -es méretben a témához illő alkotás, melynek hátoldalára kérjük ráírni az alkotó gyermek nevét, életkorát, törényes képviselője email címét, telefonszámát és azt az óvodát / iskolát, melybe jár a gyermek. Egy pályázó csak egy alkotással pályázhat.

Beküldési határidő: 2017. 03. 31.

A pályamunkákból az egyesület kiállítást szervez, melynek ünnepélyes megnyitója 2017. 05. 06- án lesz a Fehérvári Civil Központban.

Az alkotásokat elektronikus formában az alábbi email címre várjuk: fefine.fefine@gmail.com.

A beérkező rajzokat az egyesület facebook oldalán (facebook.com/fefine.online) tesszük közzé, ahol 2017. 04. 10 és 2017. 04. 27. között lehet szavazni a legjobb munkákra. A nyerteseket kategóriánként, az első három legtöbb szavazatot elnyert alkotásból választjuk ki, azonban a többi kis művész sem távozik üres kézzel tőlünk a megnyitóról! Várjuk a rajzokat!

Mindenkinek sok szerencsét és csodás anyák napi készülődést kívánunk!

Szervező, további információ: Egyesület a Fehérvári Nőkért Email: fefine.fefine@gmail.com, tel: 0630/356-2610, http://facebook.com/fefine.online
 

Facebook oldal

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Rákóczi út 25.