Programkereső

Bekapcsoló - önbizalom erősítő workshop

Minden változás alapja az önmagunkba vetett hit. Ha el tudjuk hinni, hogy képesek vagyunk valamire, az már fél siker. Nem kívülről kell várni az elismerést, támogatást. Higgy magadban és bízz a képességeidben! Így minden sokkal könnyebb lesz.

A különbség a között, amit megteszünk és amire képesek lennénk, megváltoztathatná a világot.
Mahatma Gandhi

A laptopokat, telefonokat ki lehet kapcsolni, lehet alvó állapotba tenni és létezik takarékos üzemmód is. Valahogy így van ez az embereknél is. Te most milyen állapotban vagy?

Az önbizalom egy nagyon különleges téma. Véleményem szerint minden változás alapja a saját magunkba vetett hit. Ha el tudjuk hinni, hogy képesek vagyunk valamire, az már fél siker.

Nem kívülről kell várni az elismerést, segítséget, támogatást. Higgy magadban és bízz a képességeidben! Így minden sokkal könnyebb lesz.

Tematika:
- Mit mutat a numerológiai képlet?
Minden résztvevő pár mondatos személyes, önibzalom növelő üzeneteket kap a képlete alapján.
- Önbizalom a gyakorlatban
A gyakorlatok során dolgozni fogunk a saját magaddal kapcsolatos kétségeiden, félelmeiden, valamint erősíteni fogjuk az önbizalmadat és az önbecsülésedet.
- Önbizalom a hétköznapokban
A workshop végén olyan, minden nap használható technikákat fogok átadni, amelyek segíteni fognak abban, hogy tovább haladj az önbizalom építés izgalmas útján és hinni tudj magadban.

A workshop díja: 4000 Ft

A helyek száma korlátozott, ezért a részvétel előzetes jelentkezéshez kötött.
Jelentkezés

További információ: tanacsadas@farkasjulia.hu

Facebook oldal

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Zámoly u. 59.