Programkereső

MI dolgom ebben a világban?

Ingyenes
Bhaktipád Dász előadása az élet nagy kérdését taglalja: miért jöttünk ebbe a világba, mi a célja életünknek? Mindezekre pontos válaszokat kaphatunk az örökérvényű védikus írásból, a Bhagavad-gitából.

Szeretnénk hinni, hogy életünknek célja van. Hogy létezésünk többről szól, mint munka, pénz, párkapcsolat. Keressük azt a valamit, ami kiránt minket a hétköznapok kopott mókuskerekéből. Hobbi, hivatás, magasztos célok…
A sorsot fürkésszük, a karma törvényei szerint igyekszünk cselekedni, segítünk másoknak, jótékonykodunk. A stressz és a depresszió időről-időre mégis megtalál minket.
A Bhagavad Gíta ősi írásának bölcsessége valódi boldogságot hoz életünkbe, mert feltárja előttünk a titkot: ki vagyok én, és mi dolgom ebben a világban?

Az előadó Bhaktipád Dász, vaiṣṇava teológus, utazó előadó, vlogger, aki nagyon aktívan, naprakészen és közérthetően teszi elérhetővé és alkalmazhatóvá a mindennapi ember számára a lelki tudomány igazságait.

Az előadás után kötetlen beszélgetés lesz, ahol Bhaktipád Dász örömmel válaszol a témához kapcsolódó kérdésekre.

A helyszínen számos lelki tudományról szóló könyvhöz, szentíráshoz is hozzájuthatsz, pl. Bhagavad Gíta, Mahábhárata stb.

Belépő: nincs, de ha úgy érzed, adományoddal vagy a helyszínen könyvek vásárlásával támogathatod az ő misszióját.

Várunk szeretettel!
 

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Kossuth utca 12.