Programkereső

Kriston intim Torna Alaptanfolyam - férfiaknak

Ingyenes
A Kriston Módszer 12 órás tanfolyamán megtanulhatod az intim izmok regeneráló, karbantartó tornáját, hogyan védheted izmaid erejét illetve alhasi szerveid egészségét,

miként szabadulhatsz meg a gátadon évekig hordozott érzelmi terhektől.

Férfiként az életben helytállni nem könnyű. Megannyi az elvárás, mely a férfiakra nehezedik, és sokszor a sikertelenség érzése nem sarkall a továbbhaladásra. Inkább csak a feladásra, belenyugvásba.
Pedig ennek nem kéne így lennie. Mert bizony az élet előrehaladtával a test is, a lélek is, az egészség is, a vágyak is, és a képességek is változnak. Jó irányba viszont magától semmi se fog változni.
Megéri befektetni az intim egészség jövőjéért. Ha teszel érte, hogy jobb legyen, akkor jobb lesz. Kriston Intim Tornával®️ azt tanulhatod meg, amit csak Te tehetsz meg a saját férfi életedért, az intim egészségért, az intim izmok állapotáért, és a jó sz-e-x-u-a-i-t-á-s-é-r-t.

Mi az a Kriston Intim torna®?

Rendkívül hatékony gátizom fejlesztő módszer, mely az altesti egészségre fókuszál. A módszer 33 éves múltra tekint vissza, mely során számtalan vizsgálat és személyes tapasztalat bizonyította a hatékonyságát.
A Kriston Módszer 12 órás tanfolyamán megtanulhatod az intim izmok regeneráló, karbantartó tornáját, hogy hogyan védheted gáti izmaid erejét illetve alhasi szerveid egészségét, miként szabadulhatsz meg a gátadon évekig, évtizedekig hordozott felesleges érzelmi terhektől, melyek akadályozhatják az egészséget (odalent is).

A torna megtanulása nagyjából 300 egymásra épülő mozdulaton, gyakorlaton keresztül történik meg, és a végére garantáltan a birtokodban lesz egy olyan tuti biztos edzésterv, mellyel otthon is biztonságosan és hatékonyan tudod majd edzeni gáti izmaid.
A tanfolyamon még szemügyre vesszük azon szokásainkat, melyek nem segítenek a jól funkcionáló alhasnak, sem a gáti izmoknak.
Végül pedig a gátló lelki folyamatok mögé is benézünk. Azon folyamatokat nézzük végig, melyek a testben elakadásokat okozhatnak, megakadályozhatják a testi egészséges működést, és akár kellemetlen intim tünetek formájában is megmutatkozhatnak.

A tanfolyamon nem kell senkinek se elmondania, hogy miért jött. Én, a tréner fogok tanítani, beszélni, mesélni, és Te pedig magadra ismerhetsz a történetekben. Megoldókulcsokat adok át, melyek segítségével könnyebben, gyorsabban jöhet ki a nehéz helyzetekből
A tanfolyam célja a változtatás!

Milyen örömteli hatás várható a tornától?

☺ Könnyebb székletürítés, vizeletürítés
☺ Sürgető vizeletürítési inger csökkenhet, megszűnhet
☺ Kórokozó nélküli prosztata gyulladás esetén hatékony fájdalomcsillapító
☺ Prosztata- megnagyobbodás esetén a szervben lévő mirigyek munkája serken, a mozgatás hatására könnyebben vezetődik a járatokba prosztatafolyadék
☺ Fokozódhat a nemi vágy
☺ Nő a magömlés kontrolljának a képessége
☺ Erőseben zár a végbél záróizom
☺ Vaskosabbá, erősebbé, feszesebbé válik a péniszt körülölelő izom, az erekció látványosabb lehet
☺ Aranyeres panaszok csökkenhetnek, megszűnhetnek
☺ Csökken az altest gyulladásos hajlama
☺ Élénkül az alhasi szervek működése
☺ Egészségmegőrző hatása fantasztikus

A férfi vonzerő belülről sugárzik. A módszer ennek a vonzerőnek a megtartására, előhozására, fokozására specializálódott a fizikai egészség mellett. Hozd ki magadból a legtöbbet!

Gyere és tapasztald meg Te is, hogy mire lehetsz képes a Kriston-módszer tudásanyagának birtokában!

Tréningre jelentkezni itt tudsz.
Bármi kérdés felmerül, nyugodtan írj vagy hívj!

 

Esemény weboldala

Időpont(ok):

2019.11.11.hétfő09:00
2019.11.18.hétfő09:00
2019.11.25.hétfő09:00
2019.12.02.hétfő09:00

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Zichy liget 11. 3/16.