Programkereső

Nyári táborok Székesfehérváron – avagy, hova menjen a gyerek?

  • 2020.06.11.

Tábor ajánló kicsiknek és nagyoknak

Március óta minden család kissé bizonytalan időszakot él. Sokáig az sem volt világos, mi lesz az iskolákkal, rendezvényekkel, nyári elfoglaltságokkal. Most azonban, az új szabályok lehetővé tették a nyári táborok szervezését, végre minden szülőnek tervezhetővé vált a nyár. Cikkünkben a Fehérváron szervezett nyári táborokból szemezgetünk.

Napraforgó Tábor – Székesfehérvár MJV Önkormányzata

(Hagyományos napközis tábor Székesfehérvár Önkormányzata és a Városgondnokság közreműködésével.)

A speciális helyzetre tekintettel létszámkorlátozással, nyolc turnusra lehet jelentkezni a táborba. Az 1-7. osztályt végzett (7-14 éves), székesfehérvári iskolába járó tanulókat várják a szervezők.  Változatos sportolási lehetőségekkel, sokféle kézműves és ismeretterjesztő foglalkozással, múzeumi programokkal, zenés-táncos foglalkozásokkal, kánikulában strandolással várják a gyerekeket. Emellett a tábor területén, a játszótéren lehetőség van pihenésre, társasjátékokra, kötetlen kikapcsolódásra is.
Jelentkezni a korábbiaktól eltérően, csak online módon lehetséges.

Részvételi díj: a napközis tábor napidíja: 508,- Ft/fő, kedvezményes napidíj: 254,- Ft/fő.

Jelentkezési határidő: 3 munkanappal a turnus kezdete előtt – vagyis adott hét szerdán -, délelőtt 10 óráig lehet jelentkezni a következő hétre.

A tábor hétköznapokon 08.00-tól 16.00 óráig tart, a turnusok időpontjai és egyéb részletei a szekesfehervar.hu oldalon olvasgatók bővebben.

Kaland Tábor - Széna Egyesület

A Széna Egyesület 6-12 éves gyerekeknek szervez nyári tábort 3 turnusban. A tervezett helyszín a Magyar Evangélikus Egyházközösség - Közösségi Ház (Székesfehérvár, Szegfű Gyula utc 1.)

Programok: kirándulás, mozi, fagyizás, csapatépítő játékok.

Részvételi díj: 21.000,-Ft/fő/hét

Az árról, turnusokról és jelentkezésről itt olvashatsz bővebben

Úszó tábor – Delfin Sportegyesület

A Delfin Sportegyesület idén is megtartja a nyári úszótáborát. Korlátozott létszámban várják az úszásra vágyó gyermekeket. A Csitáry Uszodába szervezett táborban a gyerekek napi háromszori étkezést kapnak.  A színes programok között lesz strandolás, Koronás Park látogatás, szabadtéri játékok és minden pénteken záró buli.

Részvételi díj: 26.000,-Ft/fő/hét

A turnusokról, árról és jelentkezés menetéről itt olvashatsz bővebben.

Gólyafészek Nyári Tábor - "Gólyafészek" Alapítvány

6-9 és 10-13 éveseknek

A Gólyafészek környezet- és önismereti táborban fejlesztő pedagógiai foglalkozások, interaktív játékok, kreatív műhely, sok mozgás és kacagás várja a gyerekeket július 6. és 31. között 4 turnusban.

A részvételi díj napi háromszori étkeztetést is tartalmaz.

Részvételi díj: 25.000,-Ft/fő/hét

Jelentkezési határidő: Június 15.

Részletek és bővebb információk a jelentkezésről itt találhatók.

Stílus és Önbizalom kamaszoknak - Arany19 Coaching, Fejlesztés, Stílus

Augusztus 10-14-ig várják a kamaszokat korlátott létszámban, hogy segítséget nyújtsanak nekik 5 napon át abban, hogyan elfogadják önmagukat. Lesz önismeret tudatosítása és önbizalom fejlesztés, színtípus elemzés és a színek tudatos használata, testalkat elemzés - az aktuális életkorhoz, stíluselemzés, öltözködési tanácsok a korcsoportnak megfelelően és minden egyéb, ami a kamaszokat foglalkoztatja.

Részvételi díj: 37.500,-Ft/fő/hét

Jelentkezési határidő: Július 15., 12:00.

A részvételi díj tartalmazza a napi háromszori étkezést is.

Bővebb információt és részvételi feltételeket keresd a Tele Élettel! Programportálon!

Készségfejlesztő tábor - Arany19 Coaching, Fejlesztés, Stílus

7-12. osztályosoknak

Készségfejlesztő tábor indul kamaszok részére Tarts jó Prezentációt! címmel július 20-24-ig. A tábort exkluzív vendégelőadóval turbbózzák fel: DrPrezi, azaz Dr. Németh Zoltán, a prezentációk bajnoka tart előadást a résztvevőknek. Azok jelentkezését várják, akik kíváncsiak, hogyan lesz erőteljes  és igazán hatásos a prezentáció, hatásos képekkel szeretnék elvarázsolni a hallgatóságukat, szeretnék lámpaláz nélkül elmondani a gondolataikat.

Részvételi díj: 39.500,-Ft/fő/hét

Jelentkezési határidő: július 14., 12:00.

A részvételi díj tartalmazza a napi háromszori étkezést is.

Bővebb információt és részvételi feltételeket keresd oldalunkon!

Az elérhető táborok programjait folyamatos töltjük fel a teleelettel.hu programportálra, ígyha további lehetőségekre vágysz, keresd oldalunkat.