Programkereső

Iszol te rendesen?

  • 2017.08.04.

Meleg van, kutya meleg. Nem szabad megvárni, míg szomjas leszel, addigra már dehidratált a szervezet. Tegnap hallottam a rádióban, hogy heti háromszor ajánlott az alkoholfogyasztás. Ó. Micsoda engedmények sokak absztinenciája, zérótoleranciája mellett.

Mit igyunk? Csakis vizet, de abból többfélét, váltogatva.

Meg fröccsöt. Lesz rá lehetőség bőven, augusztus 7-8-9-én a Bartók Béla téren Borfesztivál várja a szomjazókat, ínyenceket, borbarátokat, kapunk majd egy szép kis üvegpoharat, amivel végigjárhatjuk a borászatokat, kóstoljunk, beszélgessünk.

Fáncsi Viktória, az esemény főszervezője azt mondja, csak a bor legyen, a bor megérdemli, hogy semmi más ne történjen körülötte. Mindhárom napon, délután négytől este tizenegyig várnak minket, hiszen a téren a jazzkoncertek is addig tartanak. A frissítés a pohárból érkezik.

Nagy eséllyel mindenki, aki épp nincs szabadságon, távol a várostól, besétál majd, harmatos üvegpohárból hörpinti a bort, csettint egyet, és visszaáll a sorba még egy körért. Megismerkedik a borásszal, aki a bor mögött áll. Koccint vele.