Programkereső

FIN / 0. nap / Klasszik Lasszó (akadálymentesített előadás)

Ingyenes
A FIN – Fehérvári Irodalmi Napok közösségi irodalmi fesztivál, amelyet 2016 után ötödször rendezünk meg Székesfehérváron.

​Az előadás célja, hogy egy olyan akadálymentes programot mutassunk be, ami egyszerre hozzáférhető a legkülönbözőbb, fogyatékossággal élő emberek számára is.

Szeretettel hívunk és várunk benneteket a 2020. szeptember 23-án 19 órától kezdődő akadálymentes "Klasszik Lasszó- Az utolsó magyar táncdal" koncertre.

Regisztráció:
https://forms.gle/PGtvPk5pJb6V4CYw5  

Programunk fizikai és info-kommunikációs (autizmus, értelmi fogyatékosság, hallássérülés, látássérülés, mozgássérülés) szempontból egyaránt akadálymentesített előadás.

Az előadás célja, hogy egy olyan akadálymentes programot mutassunk be, ami egyszerre hozzáférhető a legkülönbözőbb, fogyatékossággal élő emberek számára is.
Megkíséreljük egy kicsit visszabontani a látás, a hallás, a mozgás és az értelem által körénk épített falakat, és miközben tudjuk, hogy a feladat lehetetlen, annál érdekesebbnek találjuk alkotóként, előadóként vagy egyszerűen csak zenerajongóként.

Látássérültek számára színpadbejárast és narrációt, hallássérültek számára jelnyelvi tolmácsot biztosítunk. Értelmileg akadályozott résztvevők számára egyszerűsített szöveg elérhető lesz, illetve mozgássérültek számára akadálymentes mosdó a közelben megtalálható. 

Időpont: 2020. szeptember 23. 19 óra
Helyszín: Szabadművelődés Háza 8000 Székesfehérvár Fürdősor 3.

FONTOS!
Érkezés már 18:00 órától lehetséges!
Fontos, hogy a 18:45-ig foglaljátok el a helyeteket, hogy időben el tudjon kezdődni a program! Köszönjük az együttműködést!

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Ligetsor 1.