Programkereső

Nyáresti vigadalom – Buch Tibor és Vastag Tamás zenés estje

Megunhatatlan, örökzöld dallamok, operett- és musicalslágerek egy hangulatos kertben a csillagos égbolt alatt – kell-e ennél jobb program egy nyári estére?

A Nyáresti vigadalom éppen ezt kínálja a közönségnek, ráadásul olyan nevekkel, amelyek hallatán bizonyosak lehetünk benne: emlékezetes lesz az este. Buch Tibor és Vastag Tamás zenés műsorában a két kiváló énekes mellett remek székesfehérvári zenészek: Horváth Elemér „Emi” (hegedű) és Horváth Péter (zongora) szórakoztatják a nagyérdeműt.

Jegyár: 1.800 Ft, diák- és nyugdíjasjegy: 1.500 Ft

 

Kedves Közönségünk!

A július 30-ai Nyáresti vigadalomra, Buch Tibor és Vastag Tamás estjére elfogytak az első körben meghirdetett jegyek. Ebben az első körben annyi jegyet értékesítettünk, ahányan kedvezőtlen időjárás esetén az intézmény színháztermében is elférnek. Amennyiben biztosnak látszik, hogy a népszerű eseményt az intézmény kertjében, jóval nagyobb közönség számára tudjuk megrendezni, ismét megnyitjuk a jegyvásárlási lehetőséget.

Akik szeretnének értesítést kapni a második körös jegyértékesítés indulásáról, feliratkozhatnak várólistánkra – őket e-mailben értesítjük, amint lehetővé válik a jegyvásárlás: https://fehervariprogram.hu/jegy/nyaresti

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Öreghegyi Közösségi Ház, Székesfehérvár, Fiskális u. 93.

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fiskális út 93.

Programajánló