Programkereső

Legzöldebb busz! - Bringás Felvonulás

Ingyenes
Egy hosszú kényszerszünet után újra együtt vagyunk, és egy délutánra bringás várost csinálunk Székesfehérvárból. Gyere velünk, tekerj át a városon úgy, ahogy máskor nem lehet!

Szeptember 25-én nyugodtan és a korlátozások nélkül tekerhetünk át a Székesfehérvár olyan részein, ahol máskor sokkal nehezebb.

Miért? A felvonulást szervező Magyar Kerékpárosklubnál hiszünk abban, hogy ahol jó bringázni, ott jó élni. Olyan Fehérvárt szeretnénk, ahol mindenki biciklire tud ülni. Már sok fejlesztést elértünk együtt, egyre többen is közlekednek kerékpárral, de még rengeteg dolgunk van hátra.

Tekerj velünk!

INDULÁS: 2021. szeptember 25. 15:00-kor a Petőfi parkból, a Petőfi szobortól. Gyülekező már 14:30-tól!

ÚTVONAL: A Petőfi parkból indulva végigtekerünk a Piac téren, Várkörúton, Királysoron, majd a tervezett (ami végül nem épül meg Székesfehérváron belül!) Budapest-Balaton nyomvonalát követően Sóstón zárjuk bringaemeléssel a felvonulást.
https://tinyurl.com/ez626xdh

BRINGAEMELÉS: A felvonulás indulásakor
- a Piac téren, majd
- a Várkörúton,
- a Széchenyi - Horvát I. u kereszteződésben, végezetül
- a Mol Aréna Sóstó előtt, az érkezési helyszínünkön.

PROGRAMOK a felvonulás előtt, közben, után:
- A hétvégén a Sóstó Látogatóközponton előtt kétnapos jövőtudatos fesztivál szervez a @varosgondnoksagfehervar együttműködve a @tourinform.szekesfehervarral @sosto.szfvar melyen mi is @mkszekesfehervar részt veszünk
https://fb.me/e/2Ns6gTx9Z

Lesz KRESZ teszt, ügyességi pálya, "Én és a Bringám fotózás, problématérképezés, ahol beszélgethetünk a város (nem) kerékpározható felületeiről, kerékpártámaszkról.. és közben dj Zöld zenél nekünk délután 

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Petőfi Park