Programkereső

Filo-Café

Ingyenes
Az álmokról

Álom - ezzel a szóval illetjük képzeletünk teremtményeit, akár alvás közben, akár éber állapotunkban jelentkeznek. Bár többnyire külön-külön tárgyalják a két jelenséget, sem filozófiai, sem gyakorlati szempontból nem érdemes szétválasztanunk őket. Hiszen sokan ismerik azt a jelenséget, hogy bár nem emlékeznek álmaikra, mégis, gyakran jutnak eszükbe megoldások a "semmiből". Az álmok összekötik a belső világot a külsővel, kapcsolatot teremtenek két világ között. Egy idealista számára - és fiatalon mindenki, akinek van egy kis szíve, idealista -  az álmok, és főleg a nagy álmok meghatározóak lehetnek.
Beszélgessünk hát az álmokról! Arról, hogy mit jelentenek az életünkben, hogyan hatnak egymásra az álmok, és mi az, amit valóságnak hívunk. Beszélgessünk arról, hogyan éljünk álmainkban, éltessük álmainkat, és hogyan maradhatunk meg fiatalnak, idealistának!

FONTOS! A programot élőben tervezzük megtartani, az éppen aktuális törvényi szabályozásoknak megfelelően. A részvételhez védettségi igazolványt kérünk, megértéseteket köszönjük!
Előzetes regisztrációt nem kérünk, de az esetleges változások esetén segítség lehet, ha dobsz egy e-mail-t: cafe_szfvar@ujakropolisz.hu

A Café csapata


Előadó:
Grúsz Róbert
Bartkó Ildikó
 

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Megyeház utca 22/A.

Programajánló