Programkereső

Csajos est: Új év, új kapcsolatok

Új év, új kapcsolatok – de hogyan lesznek azok jók – jobbak, mint az eddigiek? Az est vendégei Koller Krisztián kineziológus, önismereti mentor előadásából kaphatnak segítséget, tanácsokat.

A fogadalmak, a nagy újrakezdés, a „mostantól minden másképp lesz” ideje az évkezdet – a Barátság mozi január 19-i Csajos estjének témája is ehhez kapcsolódik. A 18 órakor kezdődő előadás után a West Side Story című amerikai filmet tekinthetik meg a résztvevők.

A „mostaztánmártényleg” kezdetű fogadalmak, a nagy újratervezések és újrakezdések ideje az év eleje, amikor sokan kapcsolataikról is elgondolkodnak: jó ez nekem vagy inkább nem? Miért működik – vagy éppen miért nem? Mitől lehetne jobb, tartalmasabb, értelmesebb és érzelmesebb? „Az élet folyamatos változás. Az új év mindig új reményt is ad, ilyenkor úgy érezzük, lehetőséget kapunk az életünk, a kapcsolataink megváltoztatására, új alapokra helyezésére. A sikerért, az eredményekért persze tenni kell” – ehhez kaphatnak segítséget az érdeklődők január 19-én, szerdán a Csajos est előadójától.

Koller Krisztián kineziológus, férj és két kisgyermek édesapja. Tizenöt éve foglalkozik a hozzáforduló kliensekkel, gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt. Ez idő alatt saját módszert dolgozott ki, amellyel többek között az önismeret, az önbizalom erősítésében, a mindennapi életet nehezítő tanulási, viselkedési gondok, a párkapcsolatokban fellépő problémák megoldásában nyújt segítséget. A Csajos est közönsége tanácsokat, a mindennapokban is használható tippeket kaphat az előadótól.

Az est zárásaként a nézők a West Side Story című amerikai filmet tekinthetik meg. Leonard Bernstein világhírű musicaljét 1957-ben láthatta először a Brodway közönsége. A darabot Shakespeare Rómeó és Júliája ihlette, a kirobbanó siker nyomán éppen hatvan évvel ezelőtt készült belőle először film. Az Oscar-díjas Steven Spielberg rendezésében és a Pulitzer-, illetve Tony-díjas Tony Kushner forgatókönyve alapján készült, pazar táncjelenetekben bővelkedő, a kort minden ízében megidéző, látványos alkotás a könyörtelen rivalizálás és a (tiltott) ifjonti szerelem klasszikussá vált történetét meséli el, New York Cityben, 1957-ben. Két banda, az amerikai fiatalokból álló Jets és a Puerto Ricó-i Cápák küzdenek egymással a West Side feletti hatalom jogáért. A vezetők már az utolsó, mindent eldöntő harcra készülnek, amikor a Jets egyik tagja, Tony beleszeret a Cápák vezérének húgába, Mariába.

Belépő: 2.750 Ft

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.)

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1

Programajánló


Ápr 09. 17:30

Tökéletes napok

Már 06. 18:00

Bob Marley: One Love

Ápr 25. 19:50

Back to Black

Már 16. 19:30

Téli szünet

Ápr 03. 20:00

Valami madarak

Ápr 05. 20:00

Őszi sanzon

Feb 21. 15:00

Semmelweis