Programkereső

Szabad-Idő-Töltő

Ingyenes
Családi programra hív május 28-án, szombaton a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar: többek között arcfestés, kézműves foglalkozások, csúszdás légvár, ugrálóvár, mesejáték és lézerharc is szórakoztatja a vendégeket az ingyenes rendezvényen. Az esemény az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ Segítő Fehérvár programja keretében, a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ szervezésében valósul meg.

Május utolsó szombatján játékkal, mókával, meseelőadással igyekszik emlékezetes perceket szerezni a családoknak a Szabad-Idő-Töltő című rendezvény, amely sokszínű programmal várja a kisebb és nagyobb, játszani, mókázni szerető gyerekeket és felnőtteket.

Részletes program

9.00–13.00

Kézműves foglalkozások az újrahasznosítás jegyében 

Lufihajtogatás • Fényes, arany, ezüst, színes vagy csillámos gyermektetoválás

Ugrálóvár • Csúszdás légvár • Sporteszközök • Ügyességi játékok

Gyermeksarok a legkisebbeknek 

9.30–13.00  Arcfestés 

11.00  Az állatok nyelvén tudó juhász – a Mesekocsi Színház előadása a szabadtéri színpadon

Az eseményre délelőtt, 9.00 és 13 óra között várják az érdeklődőket: a kézműves foglalkozások, amelyeken együtt alkothat a család, az újrahasznosítás jegyében zajlanak. Az arcfestésen számtalan minta közül választhatnak majd a gyerekek, akik fényes, arany, ezüst, színes vagy csillámos tetoválást is csináltathatnak maguknak. Az egészen kicsi gyerekeket egy külön sarokban várják nekik szóló játékok.

A nagyobbaknak garantáltan jó szórakozást nyújt az ugrálóvár, a csúszdás légvár, a sokféle sporteszköz, az ügyességi játékok és a lézerharc is. A szabadtéri színpadon 11 órakor a Mesekocsi Színház Az állatok nyelvén tudó juhász című zenés, élőszereplős előadását tekintheti meg a közönség. Tibi, a juhász csuda dolgokon gondolkodik, miközben az állatok nyávogását, nyerítését, cserregését, vonítását hallgatja: Ezek egymással beszélnek tán, vagy mi van?! Jó is volna megtudni! Egy napon érdekes eset történik vele, találkozik egy kis kígyóval és annak az anyjával. Lesz is belőle nagy gondja, galibája, még az élete is veszélybe kerül! A juhász meg az asszonykája egymást szeretve-támogatva – és persze a gyerekek segítségével – biztosan megmenekül a bajból.

A négy éve indult Segítő Fehérvár program keretében számos rendezvény valósult meg az elmúlt években, többek között kirándulások, közösségteremtő és -fejlesztő események, amelyeknek lebonyolításában szintén részt vettek a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ munkatársai.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Farkasvermi út 2.

Programajánló