Programkereső

Szüreti bál

Szüreti bált rendez a „Nem csak a 20 éveseké a világ” Nyugdíjasklub október 1-jén, szombaton a Felsővárosi Közösségi Házban, a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központtal együttműködve. A zenés-táncos nosztalgia-délután 15 órakor kezdődik.

A „Nem csak a 20 éveseké a világ” Nyugdíjasklub tagjai rendszeresen találkoznak a Felsővárosi Közösségi Házban, minden jeles napot, ünnepet megülnek, igyekeznek emlékezetessé tenni az alkalmakat. Októberben szüreti bált rendeznek, ahová a klubtagokon kívül szeretettel hívják meg a környéken élő táncolni és énekelni szerető szépkorúakat is.

A zenés-táncos nosztalgia-délután október 1-jén, szombaton 15 órakor kezdődik a Havranek József utcai épületben, a bálban a közkedvelt Kovács Misi zenéjére mulathat majd a közönség. A hölgyek ez alkalommal is „megmérettetnek”, egyikük ugyanis elnyeri a „Szőlőskertek királynője” címet, amelyhez természetesen jutalom is jár.

Az 1000 forintos belépőjegyek megvásárolhatók a helyszínen, a Felsővárosi Közösségi Házban (Székesfehérvár, Havranek József utca 27.) a rendezvény napján, 2022. október 1-jén, szombaton 14 órától. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik a batyus bálon.

Az érdeklődők az eseményről további információt Bognár Mária elnöktől kérhetnek a +3630/852-8617 telefonszámon.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Cím: Felsővárosi Közösségi Ház, Havranek József utca 27.

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Havranek József utca 27.