Programkereső

Királykúti Társalgó: Szavak egymáshoz

A Királykúti Társalgó következő programjában az erőszakmentes kommunikáció szemléletmódjáról és gyakorlatáról hallhatnak az érdeklődők: november 3-án, csütörtökön 18 órától a téma legjobb hazai szakértője, Rambala Éva tart előadást a Felsővárosi Közösségi Házban. Jegyek már kaphatók online a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon, személyesen a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Fürdő sor 3. alatti épületében.

Az erőszakmentes vagy együttműködő kommunikáció atyja Marshall Rosenberg amerikai pszichológus. Az általa kifejlesztett módszer célja, hogy az emberek nagyobb együttérzéssel és kevesebb félreértéssel legyenek képesek egymással kommunikálni. Két fél közötti kommunikáció gyakran szól arról, hogy az egyik legyőzze a másikat – az erőszakmentes kommunikáció alapja, hogy lehetőség szerint win-win viszonyt hozzon létre, azaz senki ne érezze magát legyőzöttnek, megalázottnak.

A Királykúti Társalgóban a módszer legjobb hazai szakértője, Rambala Éva előadását hallgathatják meg az érdeklődők a témáról. „Azt tanítom, amiben hiszek, és ami számomra a legtöbbet adta: úgy kiállni önmagamért, hogy közben senkit ne kritizáljak, és képes legyek empátiával meghallani a másik felet még akkor is, ha elsőre támadásnak hangzik, amit tőle hallok” – írja honlapján Rambala Éva, aki évekig dolgozott Marshall mellett. Több mint 40 országban, közel 3000 erőszakmentes kommunikációs képzést tartott a legkülönfélébb közösségeknek: az üzleti életben, iskolákban, az egészségügyben és börtönökben is. A november 3-i programon az elméleti kérdések mellett gyakorlati megoldásokról is hallhatnak majd a résztvevők, amelyek például a gyermeknevelésben, de a munkahelyi konfliktusok megoldásában is hasznosak lehetnek.

Jegyvásárlás:    

Elővételben október 7-től november 2-ig, hétfőtől péntekig 14–20 óráig a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Fürdő sor 3. alatti épületében: 800 Ft, diák- és nyugdíjasjegy 500 Ft
A helyszínen: 1000 Ft, diák- és nyugdíjasjegy 800 Ft 

6 éves korig a belépés ingyenes.

A kedvezmény igénybevételéhez nyugdíjas- illetve diákigazolvány felmutatása szükséges.

Online jegyértékesítés: www.fehervariprogram.hu/jegy

Jegyvásárlási tájékoztató  »

 

 

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, Székesfehérvár, Fürdő sor 3.

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Havranek József utca 27.