Programkereső

A Fabelman család

Steven Spielberg rendkívül személyes portrét álmodott egy a 20. századi Amerikában felnövő fiúról, akinek történetében emléket állít azoknak amik és akik hatással voltak életére és pályájára.

Dráma

The Fabelmans
2022

Szereplők Michelle Williams, Paul Dano,Seth Rogen,
Gabriel LaBelle, Judd Hirsch
Rendező Steven Spielberg
Premier 2023. január 19.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 2 óra 31 perc

Sammy Fabelman mindene a filmkészítés, művészi lelkű édesanyja, Mitzi pedig büszkén támogatja és bátorítja érdeklődésében. A tudományokat többre tartó, munkájában sikeres apja, Burt se nézi rossz szemmel Sammy munkáit, ám inkább tekinti komolytalan hobbinak. Az évek folyamán Sammy mintegy dokumentálja családja kalandjait és egyre kidolgozottabb amatőrfilmeket készít húgai és barátai főszereplésével. 16 éves korában, amikor az Államok nyugati felére költöznek, Sammy felfedez egy szívszaggató titkot anyjáról, ami átértékeli kapcsolatukat és megváltoztatja mindannyiuk életét.

Steven Spielberg A Fabelman családdal rendkívül személyes portrét álmodott a vászonra egy a 20. századi Amerikában felnövő fiúról, akinek történetében mozgóképes emléket állít azoknak az dolgoknak és annak a családnak, amelyek és akik hatással voltak életére és pályájára.

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.)

Időpont(ok):

2023.03.11.szombat19:30

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1

Programajánló