Programkereső

Magasmentés

Az alkotás főhőse, a magasmentő specialista tűzoltó, Félix Sándor olyan emberek védőangyalává válik, akik el akarják dobni maguktól az életet. Félix mindenkit meg akar menteni...

Dráma

2023

Szereplők Bogdan Dumitrache, Börcsök Olivér,
Keszég László, Cserhalmi György
Rendező Fésős András
Premier 2023. november 16.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 49 perc

Az alkotás főhőse, a magasmentő specialista tűzoltó, Félix Sándor olyan emberek védőangyalává válik, akik el akarják dobni maguktól az életet. Félix mindenkit meg akar menteni, az embereket hidakról, magas épületekről hozza le. A városban nagy szükség van a munkájára, hiszen a szokatlan, folyamatos esőzésektől nyugtalanná vált emberek közül egyre többen akarnak végezni az életükkel. Félix évekkel korábban egy balesetben elvesztette a feleségét, fiával is reménytelenül megromlott a kapcsolata, noha a fiú közelebb van az apjához, mint azt Félix sejtené. A feszültséget növeli, hogy a fiú videókat készít az öngyilkosjelöltekről, akiket az apja próbál megmenteni.

Miközben Félix igyekszik újra kapcsolatot találni a fiával és segíteni az embereken, drámai eseményeket indít el, és rá kell döbbennie arra, hogy semmi sem az, aminek látszik.

A film egy akciókkal teli hőstörténet, egy apa és fia története, valamint látlelet egy reményt vesztett városról.

November 22-én, szerdán a film vetítése után a Meg-Ki filmklub vendége lesz Fésős András rendező és Hutlassa Barnabás producer, az alkotókkal az SZKKK munkatársa, Gruber Nóra beszélget.

Esemény weboldala

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.)

Időpont(ok):

2023.11.16.csütörtök20:00
2023.12.02.szombat20:00
2023.11.22.szerda18:00
2023.11.25.szombat17:00

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1