Programkereső

(házas)Páros vacsoraest

Minden kapcsolat munkát igényel. A Páros Vacsoraest Rólatok szól, hogy egy kis segítséget tudjunk nyújtani az egészséges és boldog párkapcsolat kiépítéséhez.

VACSORAEST PÁROKNAK


Kik számára szervezzük a (házas)PÁROS VACSORAESTEKET?
** AKIK boldog házasságban élnek, és ezt fenn is akarják tartani, szeretnének még többet kihozni a házasságukból
** AKIK be merik vallani, hogy igenis van mit javítani a házasságukon és ehhez gyakorlatban használható ötleteket szeretnének
** AKIKNEK nem jó a házassága, és tudni szeretnék, hogyan lehet rajta javítani
** AKIK házasság előtt állnak, és mindent meg akarnak tenni azért, hogy boldog házasságuk legyen

Minden kapcsolat munkát igényel. Legyen szó akár munkatársakkal, barátokkal, családtagokkal való kapcsolatról. Mind idő- és energiabefektetést igényel és különböző készségeket, melyeket szükséges elsajátítatunk egy jól működő kapcsolat kialakításához. Természetesen a párkapcsolatok esetében sincs ez másképp.
A Páros Vacsoraest Rólatok szól, hogy egy kis segítséget tudjunk nyújtani az egészséges és boldog párkapcsolat kiépítéséhez.
Hívjátok meg a barátaitokat, ismerőseiteket, rokonaitokat, szomszédaitokat, munkatársaitokat - hadd erősödjenek a párkapcsolatok, a házasságok!

A Vacsoraest témája:
'ÁLLANDÓ MEGÚJULÁSBAN'

A Vacsoraest során 3 fogást szolgálnak majd fel, és az egyes ételek fogyasztása közben 25-30 perc házasság- és párkapcsolatépítő interaktív előadások hangzanak el a meghívott előadó pároktól.

Vendégeink:
Joób István & Éva
Szabó Gergely & Júlia
Tömösy Péter & Bettina

Találkozunk a Diófa Étteremben!

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Kadocsa u. 32/a