Programkereső

A tökfilkó

Lehetetlen megnevelni egy ifjú playboyt? Küldjük vissza a múltba! A tökfilkó című francia vígjáték főhőse, Louis igazi partiarc, aki állandóan bajba keveredik, miközben pazarlóan költi milliárdos apja vagyonát.

Szereplők Audran Cattin, Kad Merad, Isabelle Carré, Clovis Cornillac
Rendező Alexandre Charlot, Franck Magnier
Premier 2024. augusztus 1.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 30 perc

Egy milliárdos unatkozó playboy fia csak a bulizásnak él. Az egyre vadabb partizás már a családi vállalkozást és vagyont veszélyezteti, ezért az apa elhatározza, hogy megleckézteti a semmirekellő fiút. A férfi felbérel egy rendezőt, aki felépít és bekameráz egy 18. századi falut, majd a fiával elhitetik, hogy időutazás következtében visszakerült a múltba. A beszervezett színészek a történelmi díszletben mind azon vannak, hogy megneveljék a tökfilkót, aki nem kis nehézségek árán találja fel magát a kamu középkorban. Mire aztán hozzászokik az új, szolga életéhez, a szerelem is rátalál.

A tökfilkó a világszerte nagy sikert aratott Parasztvakítás című orosz vígjáték francia remake-je. A fordulatokban gazdag komédia a Truman Show legjobb hagyományait követi, forgatókönyvírói pedig olyan francia kasszasikereket jegyeztek korábban, mint az Asterix az Olimpián, és az Isten hozta az Isten háta mögött.


-= Hasznos információk az augusztus 13-i kertmozis vetítéshez =-

• Belépő: 1900 Ft. Jegyek a Barátság mozi honlapján és – ha marad még jegy – előadás előtt a helyszínen válthatók.

• A kertmozi a Jókai utca mindkét végéből megközelíthető, a nézőteret 20.00 órakor nyitjuk.

• Nézőink számára korlátozott számban párnát és plédet is tudunk biztosítani, de kérjük, amennyiben erre igényük van, lehetőség szerint hozzanak magukkal.

• Az előadásnak nincs esőnapja, kedvezőtlen időjárás esetén a vetítés elmarad, a jegyárat visszatérítjük.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Előadás előtt a helyszínen

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Bartók Béla tér