Programkereső

Az egészség hullámhosszán

Ingyenes
A csípő- és térdprotézisről tart előadást dr. Zahár Ákos centrumvezető főorvos 2022. május 18-án, szerdán 15.00 órakor a Felsővárosi Közösségi Házban.

Hazánkban folyamatosan nő a csípő- és térdműtétek száma: míg nagyszüleink 70 éves kor felett kerültek az ortopéd sebészhez, hogy új ízületet kapjanak, ma már 60 éves kor alatt is egyre többen igénylik a csípő- és térdízületi protézist korábbi aktivitásuk fenntartására. Régebben azért vált szükségessé vált a műtét, hogy a beteg egyáltalán járni tudjon, manapság inkább azért vetik alá magukat az ízületpótló műtétnek, hogy fitten várják az elkövetkező éveket. A döntés sokak számára nem könnyű, ebben is segíthet dr. Zahár Ákos előadása: a centrumvezető főorvos hasznos ismereteket oszt meg ezekkel a műtétekkel kapcsolatban.

Információ: Bognár Mária +3630/852-8617

A program a Tematikus programsorozatok, klubfoglalkozások szervezése Székesfehérváron a TOP-6.9.2-16-SF1-2018-00001 projekt részeként valósul meg a „Nem csak a 20 éveseké a világ” Felsővárosi Nyugdíjasklub és a Fejér Megyei Népzenei Műhely szervezésében..

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Havranek József utca 27.