Programkereső

Kiállítás a Magyar Honvédség állományának képzőművészeti - fotográfiai alkotásaiból

Ingyenes
Egy olyan vándorkiállítás megvalósítását tűzték ki célul, ahol a katonáink által készített festmények, művészfotók kerülnek megjelenítésre. Június 23-án 16 órától szeretettel várjuk az érdeklődőket!

A Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár (Székesfehérvár, Sóstó ltp. 1.) szeretettel meghívja Önt és családját 2022. június 23. (csütörtök) 16 órára a
„Kiállítás a Magyar Honvédség állományának képzőművészeti - fotográfiai alkotásaiból” megnyitójára.

A kiállítást megnyitja: Csipszer Tibor alezredes
A tárlat fővédnöke: MUDRA JÓZSEF ezredes, DANDÁRPARANCSNOK, MH VITÉZ SZURMAY SÁNDOR BUDAPEST HELYŐRSÉG DANDÁR PARANCSNOKSÁG (MH BHD)

Kiállító művészek:
Feketéné Varsányi Enikő • Füst Nikolett • Lengyel Ágnes • Németh Krisztina

A belépés ingyenes! A kiállítás megtekinthető július 23-ig, a művelődési ház nyitvatartási idejében.

A tárlat a Magyar Honvédség Parancsnokság Társadalmi Kapcsolatok és Életpálya Fejlesztési Főnökség támogatásával valósul meg.

A Magyar Honvédség Parancsnokság Társadalmi Kapcsolatok és Életpálya Fejlesztési Főnökség (a továbbiakban: MHP TKÉFF) feladata a Magyar Honvédség társadalmi, munka-erőpiaci márkájának („brandjének") építése, a társadalmi hasznosság elfogadottság növelése, a hazaszeretet és a nemzeti identitás növelése céljából alakult meg.
Rendkívül fontos számukra a magyar katonák és a civil társadalom közötti kapcsolat erősítése, valamint a hazájukat szolgáló honvédek, mint individuumok bemutatása, ezért az MHP TKÉFF felhívást tett közzé annak érdekében, hogy felmérje és megismerje az MH állományában fellelhető különleges- és bemutatni, népszerűsíteni érdemes hobbyval, művészeti készségekkel és kompetenciákkal rendelkezők személyi körét.

Most egy olyan vándorkiállítás megvalósítását tűzték ki célul, ahol a katonáink által készített festmények, művészfotók kerülnek megjelenítésre.
 

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Sóstó ltp. 1.

Programajánló