Programkereső

Juliális Szárazréten

Ingyenes
Óriásbuborék-show, kézműves foglalkozások, lufihajtogatás és arcfestés – többek között ezek a programok várják július 9-én, szombaton a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvarban a vendégeket, akik kora este a Kámfor Zenés Bábszínház meseelődását is megtekinthetik majd. A program ingyenes.

Az elmúlt hetekben minden hétvégére jutott program a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvarban. A családok közösen élvezhették a rendezvényeket, kicsik és nagyok is jól érezhették magukat a sokféle eseményen.

Részletes program

15.00–18.00  Arcfestés és lufihajtogatás

15.00–19.00  Óriásbuborék-show és -játszó, kreatív kézműves foglalkozások: gipszfestés, gyöngyfűzés, hűtőmágnes-, fonalkép- és karkötőkészítés

18.00  A sárkány és az ördög – a Kámfor Zenés Bábszínház előadása

Nem lesz ez másként július 9-én, szombaton sem, amikor délután háromtól ismét családi programra várják a vendégeket a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ munkatársai. A lufihajtogatás és az arcfestés minden alkalommal sok gyereket érdekel, hat óráig bátran kipróbálhatják majd ezeket. Közben persze részt vehetnek a kézműves foglalkozásokon is: lesz gipszfestés és fűzhetnek gyöngyöt is, de készülhetnek hűtőmágnesek, fonalképek és karkötők is a délután folyamán, egészen hét óráig. Az SZKKK több rendezvényén is nagy sikere volt az órásbuborék-játszónak – ezt most itt is élvezhetik majd a gyerekek és a játékos kedvű felnőttek is.

Este hat órakor kezdődik a Kámfor Zenés Bábszínház előadása, A sárkány és az ördög című mesét láthatja majd a közönség. A Kámfor marionett-előadása a Manufaktor mesés bábjait kelti életre muzsikaszóval és izgalmas történetekkel, amelyek egészen a magyar népmesékig nyúlnak vissza. Az előadások a magyar népmesékből már jól ismert királyi családok konfliktusait dolgozzák fel, kiegészítve néhány izgalmas csavarral, varázslatos lények megérkezésével, akik előszeretettel röppennek a történet kellős közepébe, muzsikaszóra, sárkányszárnyon.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Farkasvermi út 2.