Programkereső

I Wanna Dance With Somebody – A Whitney Houston-film

Whitney Houston minden idők legtöbbet díjazott női előadóművésze volt, csodálatos hangú, elsöprő sikerű énekesnő, aki máig ható, örökzöld slágerekkel ajándékozta meg a világot.

Dráma, életrajz, zene

I Wanna Dance with Somebody
2022

Szereplők Stanley Tucci, Naomi Ackie, Clarke Peters,
Nafessa Williams, Ashton Sanders
Rendező Kasi Lemmons
Premier 2022. december 22.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 2 óra 26 perc

Csak egy átlagos, helyes gimnazista lány: csak éppen generációjának legjobb hangja az övé. Whitney Houston a neve. Számára természetes az éneklés, mindenki másnak pedig csoda, amikor hallja. Egy lemezcég menedzsere felfedezi, és attól kezdve neki nincs más dolga, minthogy énekeljen… és kibírja mindazt, ami a hirtelen rászakadó világsikerrel együtt jár: a népszerűséget, a gazdagságot, a rengeteg koncertet, a belőle meggazdagodni vágyókat meg a számtalan kísértést.

Útja során nagyszerű barátokkal és néhány nehezen azonosítható ellenséggel találkozik. És ő minden jóra és rosszra ugyanazt válaszolja: énekel…

Whitney Houston minden idők legtöbbet díjazott női előadóművésze volt, csodálatos hangú, elsöprő sikerű énekesnő, aki máig ható, örökzöld slágerekkel ajándékozta meg a világot: az ő életéről és szerelmeiről, gyorsan felívelő karrierjéről, nagy koncertjeiről és hányattatásairól szól ez a zenés, dalos, szívmelengető film, amelyet a Bohém rapszódia forgatókönyvírója írt.

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.)

Időpont(ok):

2023.04.14.péntek19:00

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1

Programajánló


Ápr 02. 17:30

Téli szünet

Máj 08. 17:30

Elszáradt füvekről

Máj 06. 17:45

Végtelen rozsmezők

Ápr 27. 20:00

Ki hitte volna?

Ápr 16. 20:00

Most vagy soha!

Máj 11. 16:00

Macskák a múzeumban