Programkereső

Gyereknapi délután Csalán

Ingyenes
Elza és a Jégvarázs világa elevenedik meg a csalai gyermekdélutánon, június 4-én, vasárnap – természetesen Elza mellett velünk lesz Olaf, a hóember és Anna hercegnő is. Az ingyenesen programon fellép Mihályi Réka énekesnő, a gyerekeket kézműves foglalkozás és népi fajátékok is várják 14.00–18.00 óra között.

Családi programot, műsoros-játékos gyerekdélutánt szervez a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Csalán, a Török Ignác utcában. A programok délután két órakor kezdődnek, este hatig kézműves foglalkozás és számos népi fajáték várja a kisebb és nagyobbacska gyerekeket. 

Részletes program:

14.00–18.00  Kézműves foglalkozás, népi fajátékok

15.00  Jégvarázs – interaktív gyermekműsor

16.15  Masni és Pocó – Mihályi Réka műsora

Három órakor egy sokak számára ismerős vendég „érkezik” Csalára: az interaktív műsorban a Jégvarázs látványos mesevilága elevenedik meg. A műsorban Olaf hóember, Anna és Elza hercegnő interaktív játékokkal a megszólalásig hasonló jelmezben kápráztatja el a gyerekeket.

Negyed ötkor a Fonogram díjas énekesnő, Mihályi Réka lép a hallgatóság elé. A Masni és Pocó című produkcióban szereplő dalok szórakoztató szövegei és a profi, zenei aláfestés jó kikapcsolódást kínál a kisgyermekes családok számára. Az előadást két bábművész közjátéka kíséri.

A rendezvény ingyenesen látogatható.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár-Csala , Fő utca 1.