Programkereső

Megmozdult képek

Improvizációs est a JusztIs társulattal Halas István kiállításában június 1-jén csütörtökön 18 órától. Helyszín: Szent István Király Múzeum, Országzászló téri kiállítóhely

A képekben világok fonódnak össze. De honnan futnak be a szálak, és merre mennek tovább? Mi lehet a képek szélein túl? Tarts velünk a JusztIs Társulat improvizatív felfedezőútjain, és nézz meg egy Halas István fotóiból születő, meg nem írt színházi előadást!

A JusztIs Székesfehérvár első improvizációs színházi társulata. 2022 októbere óta játszanak együtt. Megírt darabok és betanult szövegek helyett itt minden karakter és történet akkor és ott, abban a pillanatban születik meg.

Tagok: Gájásy Kósa Iza, Kőrösiné Etus, Kulágin Anna, Nagy Józsi, Ódor Attila, Surányi Gabi, Vojtek Ildi, Wolf Peti. Művészeti vezető: Vojtek Ildi

A társulat facebook oldala: https://www.facebook.com/profile.php?id=100092604232257

Az inspiráló fotóművész, Halas István (Budapest, 1954) rajzokat, filmeket, videómunkákat, könyveket és fotókat egyaránt készít. Pályáját a sokféle téma, a számtalan technikai megvalósítás és a folyamatos kísérletezés teszi jellegzetessé. Kísérletező művész, akinek egymásra fényképezett „önarcképei”, a New York-i metróállomások fotói, a magyar írókról, zenészekről, képzőművészekről, filmesekről készített portréi, épület- és városképei, a terekkel, a hiánnyal, és a házhelyekkel foglalkozó felvételei a magyar fotókultúra fontos műveivé váltak.

Bővebben Halas Istvánról: https://halasis.com/

Belépődíj a rendezvényre: 500 Ft

 

A rendezvény sajtónyilvános.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Országzászló tér 3