Programkereső

A szerelem természete

Sophia, a negyvenéves filozófiaprofesszor már tíz éve megbízható párkapcsolatban él Xavierrel, akivel hasonlóan látják a világot.

Dráma

Simple comme Sylvain
2023

Szereplők Magalie Lépine Blondeau, Pierre-Yves Cardinal,
Monia Chokri, Francis-William Rhéaume
Rendező Monia Chokri
Premier 2023. szeptember 28.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 51 perc

Sophia, a negyvenéves filozófiaprofesszor már tíz éve megbízható párkapcsolatban él Xavierrel, akivel hasonlóan látják a világot. Mindennapjaik kiállításmegnyitókról, felolvasóestekről és véget nem érő baráti vacsorákról szólnak. Amikor új nyaralójuk felújításával megbízzák a vonzó ezermester Sylvaint, a nő világa felfordul, és szenvedélyes kapcsolatban találja magát a szexuálisan ellenállhatatlan férfival. Hogyan fogadja a kétkezi munkást a látszólag befogadó, ám valójában minden rezdülésével felsőbbrendűséget sugalló nagyvárosi közeg? És vajon Sophia megtalálja a közös hangot Sylvain barátaival? Túlélheti a friss kapcsolat az ebből fakadó kihívásokat?

A finom humorral és erotikával átszőtt romantikus film először a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál Un Certain Regard versenyszekciójában vette le a lábáról közönségét.

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi jegypénztár (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.) – A pénztár a vetítések előtt 1 órával nyit.

Időpont(ok):

2023.10.09.hétfő20:00

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1