Programkereső

KarrierKavalkád – Tudj meg többet álmaid szakmájáról!

Ingyenes
A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ és a Konnekt Egyesület 2023. december 2-án, szombaton KarrierKavalkádot szervez a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Fürdő sori épületében, ahol előadások, szakmai beszélgetések, önismereti workshopok segíthetnek abban, hogy a fiatalok megtalálhassák, vagy közelebbről megismerhessék álmaik szakmáját.

A rendezők elsősorban a 11. és 13. évfolyamos diákok részvételére számítanak, de természetesen a fiatalabb és az idősebb korosztályt is szívesen látják, ha tájékozódni szeretnének jövőjük karrierlehetőségeiről. A börzén szabadon beszélgethetnek a számukra érdekes szakmát képviselő felnőttekkel, és inspirálódhatnak a pályaorientációhoz kapcsolódó előadások által.

A december 2-án, szombaton 14.00 órakor kezdődő rendezvényre a szervezők a diákok előzetes igényeinek felmérése alapján szeretnék meghívni az előadókat. Az alábbi kérdőív kitöltésével a leendő résztvevők már most hozzájárulhatnak ahhoz, hogy minél több, számukra érdekes, értékes szakma képviselőjét hívhassák meg.

A kérdőívek kitöltésének határideje: 2023. október 6., péntek

A KarrierKavalkádon nem csak a különböző szakmák között böngészhetnek majd a tanulók. Regisztrálhatnak a Konnekt Önismereti Akadémia jövőbeni, 4+1 alkalmas pályaorientációs, önismereti képzésére is, ahol felfedezhetik saját erősségeiket, meghatározhatják jövőképüket és rátekinthetnek arra, hogyan működnek csapatban. A program fejlődési útravaló terv összeállításával végződik.

 

 

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fürdő sor 3.