Programkereső

Hátralévő életem első napja

Négy idegen – egy gyerek, két nő és egy férfi – találkozik egy titokzatos emberrel. Valamennyi magányos lelket az öngyilkosság gondolata foglalkoztatta...

Dráma

Il primo giorno della mia vita / The First Day of My Life
2023

Szereplők Toni Servillo, Valerio Mastandrea,
Margherita Buy, Sara Serraiocco,
Gabriele Cristini
Rendező Paolo Genovese
Premier 2023. december 21.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 2 óra 1 perc

Négy idegen – egy gyerek, két nő és egy férfi – találkozik egy titokzatos emberrel. Valamennyi magányos lelket az öngyilkosság gondolata foglalkoztatta, a titokzatos férfi pedig egy hetet adott nekik, hogy megnézhessék, milyen lenne a világ nélkülük. Kiknek hiányoznának, kiknek változtatnák meg az életét? És mindeközben megválaszolhatják maguknak a kérdést, hogy képessé válnak-e ismét szeretni önmagukat és az életet?

Paolo Genovese az elmúlt évek legsikeresebb olasz vígjátékának, a Teljesen idegeneknek a rendezője. Genovese (Szuperhősök, A hely) ezúttal saját regényét adaptálta filmre. A történet ihletője minden idők egyik legsikeresebb karácsonyi mozija, Frank Capra Az élet csodaszép című családi darabja. Genovese a sztorit kortárs közegbe helyezte, a főszerepet pedig Toni Servillo játssza. Servillo napjaink legismertebb és legfoglalkoztatottabb olasz színésze, aki A nagy szépséggel vált világhírűvé. Mellette többek között Margherita Buy (Tudatlan tündérek, Anyám mozija) és Valerio Mastandrea (Teljesen idegenek, Kilenc, A hely, Pasolini) szerepelnek ebben az életigenlő alkotásban.

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi jegypénztár (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.) – A pénztár a vetítések előtt 1 órával nyit.

Időpont(ok):

2024.02.02.péntek17:30
2024.02.08.csütörtök17:45
2024.02.12.hétfő17:30

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1